Attends

Attends Assortiment Bekijk hier het volledige aanbod

 Gratis bezorging vanaf €20,-  100% Discreet verzonden  Deskundig advies

Over Attends

Attends is een bekend merk op het gebied van incontinentieproducten. Dit merk biedt diverse oplossingen aan zoals broekjes, inleggers en onderleggers. Er zijn producten verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de oplossingen van Attends hoeven mensen met urineverlies zich niet te schamen en zij kunnen met een zeker gevoel alle dagelijkse activiteiten doen.

Het juiste Attends product vinden

Als u niet eerder een incontinentieproduct van Attends gebruikt hebt kan het lastig zijn om de juiste soort te vinden. U kunt daarom gebruik maken van de filter mogelijkheden in onze website. Zo kunt u selecteren of u een product voor mannen of vrouwen zoekt, welke type incontinentiebeschermer u wilt en hoe sterk het absorberend vermogen dient te zijn. Om het uitzoeken van een geschikt product voor uw urineverlies eenvoudiger te maken staat bij elk product een aantal druppeltjes. Dit geeft aan hoeveel urine er opgevangen kan worden. De verschillende soorten incontinentieproducten hebben andere eigenschappen waardoor ze in diverse situaties van pas komen.

Attends incontinentiebroekjes

De incontinentiebroekjes van Attends zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. U trekt ze op dezelfde manier aan als ondergoed. De broekjes bieden voldoende bescherming voor matig tot zwaar urineverlies. U zou de broekjes daardoor ook kunnen gebruiken als u weinig urineverlies heeft en u het broekje voor een aantal uren wil dragen. Dit maakt ze tevens erg geschikt om ’s nachts te gebruiken. U weet dan vrijwel zeker dat u niet door kunt lekken.

U kunt de broekjes eventueel combineren met de onderleggers voor nog meer bescherming tijdens het slapen. Bij elk broekje wordt met druppeltjes aangegeven hoe sterk het absorberend vermogen is. Zo kunt u snel bepalen welke variant het meest voor u geschikt is. De broekjes zijn over het algemeen verkrijgbaar in verschillende maten.

Attends incontinentie inleggers en onderleggers

De Attends incontinentie inleggers zijn ook verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. De inleggers voor mannen van de Attends for Men lijn hebben een aangepaste pasvorm zodat ze goed aansluiten en comfortabel aanvoelen. Inleggers zijn geschikt voor zeer licht tot zwaar urineverlies. U kunt daardoor altijd een passende variant vinden. Het vocht wordt meteen opgenomen zodat u zich droog en fris voelt. De inleggers plakt u vast in uw ondergoed. Doordat de inleggers klein en makkelijk te vervangen zijn, kunt u ze meenemen als u op pad gaat.

U kunt ook gebruik maken van onderleggers. Dit zijn vierkante of rechthoekige doeken die u over uw matras, stoel of bank kunt leggen. Het vocht wordt direct opgenomen en vastgehouden in de onderlegger zodat alles droog blijft. U kunt de onderlegger combineren met een inlegger of broekje. Als u ’s nachts bijvoorbeeld last heeft van zwaar urineverlies, dan is uw matras ook meteen beschermd tegen eventueel doorlekken.

Voor meer informatie over de Attends producten kunt u contact met ons opnemen.

Aanbod van andere Incontinentie merken

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan incontinentie hulpmiddelen van diverse merken. Een aantal voorbeelden van deze merken zijn TENA & Abena Doordat elk merk ander soort incontinentiemateriaal aanbiedt heeft u keuze uit veel verschillende producten.

Naar boven