Backjoy

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Over BackJoy

Bij een uitgebalanceerde levensstijl hoort niet alleen goede voeding, genoeg rust en beweging, maar ook een betere lichaamshouding. BackJoy biedt verschillende producten die op een natuurlijk wijze de lichaamshouding verbeteren.

Missie

BackJoy heeft de missie om de manier waarop de wereld ‘zit’ te veranderen. BackJoy biedt unieke producten die comfort en ondersteuning bieden en daarmee bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Het is nu tijd om de eerste stap te zetten: verander je houding, verander je leven!

BackJoy Producten

BackJoy heeft verschillende productcategorieën; Posture, Comfort & Care.

BackJoy Posture

De Posture+ is een innovatief zitje dat de lichaamshouding op unieke wijze corrigeert. Het gepatenteerde ‘cup’ design zorgt ervoor dat de core spieren worden geactiveerd. Door het kantelen van het bekken naar voren, komt de wervelkolom in de natuurlijke S-curve terecht. Druk op het stuitje en de wervelkolom wordt hierbij verminderd.

De Posture+ is gemaakt van een (gesloten cel) EVA, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk schoon te houden en mee te nemen is. De Posture+ is zowel binnen als buiten te gebruiken en is verkrijgbaar in verschillende, vrolijke kleuren. Het is geschikt voor volwassenen met een gewicht tussen de 50-125 kg.

BackJoy Comfort

Naast Posture introduceert BackJoy momenteel BackJoy Comfort (de ComfortSeat en de ComfortSeatPlus) en BackJoy Care (Ergo-Tech, Comfort-Tech en Bath Seat). Door de combinatie van design en innovatie zorgt BackJoy Comfort voor een nieuwe definitie van ‘zitcomfort’. Een uniek ontwerp gecombineerd met een ultra zacht (gesloten cel) EVA zorgt voor een optimale drukverdeling, micro klimaat controle en een verbeterde zithouding.

Door gebruik te maken van verschillende hoogtes, zak je als het ware in het kussen waardoor druk beter verdeeld wordt. Daarnaast zorgt het voor een continue luchttoevoer en wordt het lichaam gestimuleerd actief en rechtop te blijven zitten.

BackJoy Care

BackJoy Care gaat nog een stap verder met onder andere rolstoelkussens en helpt bij het voorkomen van problemen die langdurig zitten kan veroorzaken (AD). Door een unieke combinatie van ontwerp en innovatie zorgen de BackJoy Care producten voor optimale drukverdeling, micro klimaat controle, bescherming en stabiliteit.

De opbouw van warmte en vocht wordt gereguleerd, waardoor je de gehele dag koel en comfortabel kunt zitten. Het super zachte (gesloten cel) EVA is eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. Het is zelfs mogelijk het kussen in de vaatwasser te reinigen.

De rolstoelkussens worden geleverd met een ademende hoes met ritssluiting.

Naar boven