Badopstapjes

Het in- of uitstappen van een bad met hoge instap, maar ook van een regulier bad, kan naarmate we ouder worden steeds minder prettig en gevaarlijker worden. Een vochtige ruimte in combinatie met een instabiele houding tijdens het in of uitstappen vormt een groot valrisico. Een toegankelijk hulpmiddel om deze in- en uitstap makkelijker en veiliger te overbruggen is een badopstapje. In deze categorie vindt u verschillende soorten en maten badopstapjes.
   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found
   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found

De voordelen van een badopstapje

Bij Hulpmiddelwereld zijn wij er van ons bewust dat de badkamer de ruimte in huis is met de meest val ongelukken. Badopstapjes kunnen het in- en uitstappen van het bad al prettiger en veilig voor de gebruiker maken. Wanneer u zonder opstapje instapt heeft u niet alleen een grotere hoogte te overbruggen, maar staat 1 voet nog op een gladde tegel ondergrond. Dit vergroot het risico om te vallen extreem.

Het grootste voordeel van een badopstapje is dan niet alleen dat u een bepaalde hoogte makkelijker kunt overbruggen, maar dankzij de antislip eigenschappen dat u ook stabieler op uw voeten of voet staat. Verder zijn de opstapjes zo ontworpen dat deze zo stabiel mogelijk staan.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice!

Naar boven