Grijppalen

In een vochtige ruimte, zoals de badkamer, is een ongeluk zo gebeurd en daarom werkt een grijppaal als een ideaal hulpmiddel. Een grijppaal wordt ook wel een pakpaal genoemd. De grijppaal kan op elke plek in het huis geplaatst worden en ook makkelijk van de ene ruimte naar de andere ruimte verplaatst worden.

   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
2 products found
   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
2 products found

U hoort het maar al te vaak. Ongelukken die gebeuren doordat men uitglijdt op de badkamervloer en zich ernstig verwond. In vochtige ruimtes kunnen zulke ongelukjes vaak voorkomen. Daar kunnen grijppalen, ook wel pakpalen genoemd, hele goede hulpmiddelen bij zijn. Hierdoor kunt u u gemakkelijk vasthouden bij het stappen uit de douche of bijvoorbeeld wanneer u hulp nodig heeft om op te staan van de bank of wc. De grijppalen bieden steun op de plekken in uw huis waar u deze nodig heeft. Zo voorkomt u eventueel uitglijden, vallen en andere akelige ongelukken.

Eigenschappen Grijppalen

Vaak bevatten de palen handvaten voor extra grip en steun. Dit maakt het nog gemakkelijker om uw balans te houden. De grijppalen zijn gemakkelijk in elke ruimte in het huis te bevestigen. Daarnaast zijn ze erg stevig en stabiel, zodat u zonder zorgen met uw hele gewicht op de paal kunt leunen.

De palen zijn in hoogte verstelbaar zodat deze in elke ruimte, hoge en lage plafonds, kunnen worden geplaatst. De handvaten zijn op verschillende hoogtes vast te klikken zodat deze voor iedereen op de juiste hoogte staat, groot of klein.

Ook zijn de palen makkelijk te vervoeren van de ene kamer naar de andere en eenvoudig te monteren, wat vrijwel iedereen kan doen.

Bekijk ons aanbod op Hulpmiddelwereld om te zien welke grijppaal het beste bij u past.

Naar boven