Wandbeugels

Met een wandbeugel of steunbeugel verkleint u het valrisico binnenshuis. Wandbeugels bieden steun en een stukje zekerheid. Zo zorgt een wandbeugel voor meer onafhankelijk en veiligheid in uw badkamer, toilet of zelfs trap. Op deze pagina vindt u wandbeugels die door middel van boren aan de muur te bevestigen zijn. Naast deze wandbeugels hebben we ook nog wandbeugels met een zuignap.

   

24 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
24 products found
   

24 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
24 products found

Wandbeugel Kopen? Hulpmiddelwereld helpt!

Wandbeugels en steungbeugels bieden steun, veiligheid en een stukje zekerheid. Met een wandbeugel kunt u ervoor zorgen dat u altijd uw evenwicht bewaard en verkleind u het risico om uit te glijden. Bij verminderde mobiliteit biedt een wandbeugel dan ook vaak de oplossing. Voelt u zich bijvoorbeeld onveilig bij het gebruik van het toilet of de douche? Dan zorgt een wandbeugel voor extra vertrouwen zodat u overal weer met een veilig gevoel gebruik van maakt.

Wandbeugels zijn vaak verkrijgbaar in verschillende soorten & maten met verschillende eigenschappen. Onderstaand vindt u extra informatie die kan helpen in het vinden van de meest geschikte wandbeugel.


Een wandbeugel heeft meerdere benamingen zoals; douche beugel, badkamer beugel of steunbeugel

Een ondersteunende beugel voor in de badkamer of toilet heeft vaker veel verschillende benamingen, toch is de meest gebruikte term wandbeugel. Een wandbeugel zijn er in verschillende soorten met verschillende toepassingen, daarom kiezen gebruikers en leveranciers vaker voor specifieke termen.

Wanneer u verschillende termen zoals; douche beugel, steunbeugels douche en badkamer beugel tegen komt dan kunt u er in de meeste gevallen vanuit gaan dat het een wandbeugel betreft met een specifieke titel. Dit zijn dan vaak wandbeugels met speciale eigenschappen die zeer goed van pas komen in de douche of juist bij het toilet.

Wandbeugels zijn ook veelal verkrijgbaar in verschillende maten, zoals de Wandbeugel Metaal, de Wandbeugel Atlantis, de Linido Wandbeugel en de RVS Wandbeugel. Ook zijn er gehoekte wandbeugels verkrijgbaar die extra ondersteuning kunnen geven, zoals de Wandbeugel Prima, de Wandbeugel Ashby en de RVS Wandbeugel Aqulia.


Wandbeugels toilet

U weet nu, of wist al, dat er wandbeugels verkrijgbaar zijn met specifieke eigenschappen. Zoals eerder vermeld krijgen wandbeugels dan in sommige gevallen een aparte naam, zoals wc beugel of toiletsteun. Als voorbeeld nemen we de Toiletsteun, de toiletsteun is een elegante, opvouwbare wandbeugel. Deze wandbeugel is eenvoudig tegen de muur aan te vouwen en blijft opgevouwen tot u hem met de grijze hendel naar beneden laat.

Ook de elegante RVS Wandbeugel Neerklapbaar biedt een hoge mate van zekerheid bij gebruik van het toilet.


Een wandbeugel van RVS kopen?

Een wandbeugel van RVS is een robuuste wandbeugel met een mooie uitstraling. Onze RVS wandbeugels zijn niet gevoelig is voor beschadigingen en zijn daarom uiterst geschikt voor in de badkamer.

We bieden diverse wandbeugels van RVS aan:

Een RVS wandbeugel van Etac die een afbuiging rechts heeft, een RVS wandbeugel van Etac die een afbuiging links heeft, een neerklapbare RVS wandbeugel en een rechte RVS wandbeugel verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Zo is een RVS wandbeugel met een afbuiging handig als u de wandgreep zowel met een horizontale als verticale gepositioneerde hand wilt kunnen vasthouden. Zo kunt u bijvoorbeeld als u op de toilet zit het horizontale gedeelte gebruiken om u veilig op de toilet te positioneren en het verticale gedeelte gebruiken om weer op te staan.


Wandbeugel zonder boren

Wandbeugel waarbij je niet hoeft te boren winnen aan populariteit. Veel mensen die een wandbeugel nodig hebben willen liever niet boren of hebben meer baat bij een mobiele wandbeugel. Een wandbeugel met zuignappen is dan de ideale oplossing.

Een wandbeugel met zuignap

Een wandbeugel met zuignap biedt de mogelijkheid om niet te hoeven boren bij het bevestigen van wandgrepen aan de muur. Deze kunt u eenvoudig bevestigen op een glad oppervlak en is simpel te transporteren. Neem een kijkje in onze subcategorie Wandbeugels zonder BorenHier vindt u wandbeugels met zuignappen en andere boorvrije wandgrepen voor in het hele huis.


De Linido Wandbeugel met ergonomische eigenschappen

De Linido Wandbeugel is een goede optie als u op zoek bent naar een wandgreep met ergonomische eigenschappen. Wat bedoelen we hier precies mee? De Linido wandbeugel is zo gemaakt dat uw hand en pols een natuurlijkere positie aannemen als u de wandgreep vasthoudt.

Daarnaast krijgen uw handen genoeg tussen de wandgreep en de muur genoeg bewegingsvrijheid. Zo zullen uw handen en vingers niet bekneld raken bij het vastpakken van de Linido wandbeugel.

De Linido wandbeugel is een kwalitatief goede wandgreep en is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Dus bent u op zoek naar een wandgreep met een ergonomische greep? Dan is de Linido wandbeugel een goede keuze.


Welke steunbeugel kan ik het beste kopen?

Welke steunbeugel of wandbeugel het meest geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan het soort materiaal waaruit de steunbeugel vervaardigd is, of de steunbeugel mobiel dient te zijn, of boren gewenst is of niet, of die opklapbaar dient te zijn en of de steunbeugel een afbuiging dient te hebben. 

Wilt u een wandbeugel kopen, maar is het toch niet helemaal duidelijk welke het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat u adviseren door een van onze medewerkers!

Naar boven