Badplanken

Een Badplank biedt extra ondersteuning bij het in- en uitstappen van een bad. Op een badplank kunt u gaan zitten om u zodoende comfortabeler en veiliger te douchen. Sommige badplanken bieden u extra voordelen, zoals een douchekophouder of zuignappen om de badplank aan de binnenzijde van het bad te bevestigen. In deze categorie vindt u al onze badplanken.

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
6 products found
   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
6 products found

De voordelen van een badplank

Er zijn verschillende soorten badplanken, namelijk varianten die op het bad plaatst, maar ook varianten die u in het bad plaatst. Verder biedt een badplank stevige ondersteuning bij ongemakkelijk bewegingen in het bad, maar ook tijdens het in of uitstappen van het bad. Daarnaast biedt een badplank ook een prettige zitvoorziening tijdens het douchen.

De planken zijn over het algemeen vervaardigd uit kunststof en beschikken over een antislip zitting zodat u voldoende grip heeft. In de zitting bevinden zich ook altijd meerdere gaatjes zodat het water makkelijk wegloopt. Dankzij het gebruik van kunststof kunt u de badplank hygiënisch en eenvoudig schoon houden.

Naar boven