BBrain Kalenderklokken

Ontdek nu de BBrain Family G2 Keeps life organized

Meer informatie Meer informatie

Over BBrain

BBrain is het nummer één merk in kalenderklokken voor senioren en hulpbehoevenden. Het merk, ontstaan in Nederland, staat voor kwaliteit, eenvoud & functionaliteit. De klokken van BBrain zijn zodoende allemaal ontwikkeld in samenwerking met professionals, gebruikers & familieleden. De ervaring van zowel de klokgebruiker als familieleden staat centraal.

Het merk heeft een breed assortiment aan klokken, van eenvoudige kalenderklokken, tot aan zowel interactieve als passieve slimme kalenderklok. Lees verder om meer te weten te komen over het begrip: slimme kalenderklok.

BBrain is uniek in haar aanbod. BBrain is het enige merk op de markt met digitale kalenderklokken in het assortiment welke zowel analoge als digitale tijdsweergave ondersteunen. Bij BBrain heeft u hier dus keuze in, u kunt ook kiezen voor een combinatie van zowel analoge als digitale tijdsweergave op één en dezelfde klok.

Een slimme kalenderklok of een digitale kalenderklok?

BBrain is het enige merk dat zowel digitale kalenderklokken als slimme kalenderklokken aanbiedt. Het verschil tussen een standaard en slimme kalenderklok leggen wij u graag uit:

Een digitale kalenderklok

Een digitale kalenderklok is in de essentie een klok die u besteld, de tijd en datum instelt en plaatst op de gewenste plaats bij de klokgebruiker thuis. Deze klok dient verder niet voor meerdere doeleindes: het is recht toe recht aan een digitale klok welke voorziet in meer tijdsbesef, structuur & oriëntatie voor de klokgebruiker. Dat de klok digitaal is betekend in dit geval: de dag, de datum, de tijd en eventueel het dagdeel worden op een digitaal scherm getoond. Dit betekend niet dat de tijd ook enkel in een digitale weergave beschikbaar is. U heeft binnen het assortiment van BBrain de keuze uit verschillende digitale kalenderklokken met zowel analoge als digitale tijdsweergaves, de volgende modellen zijn beschikbaar:

BBrain Digitale Kalenderklok

De BBrain Digitale Kalenderklok is de meest betaalbare klok in het assortiment van BBrain. Deze klok toont de tijd digitaal, toont de dag, de datum & beschikt over een extra scherm met de dag en datum uitgeschreven.

BBrain Digitale Dementieklok

De BBrain Digitale Dementieklok toont de tijd digitaal, toont de dag, het dagdeel, de datum & beschikt over een hoog contrast functie. Verder beschikt deze dementieklok ook over een alarmfunctie: stel eenvoudig 3 verschillende alarmen in op de klok: bijvoorbeeld voor medicijn innamen of andere praktische herinneringen. Verkrijgbaar in de varianten: wit, zwart of aluminium.

De BBrain Analoge Dementieklok

De BBrain Analoge Dementieklok is geheel uniek als kalenderklok. Deze klok beschikt namelijk over een analoge tijdsweergave, maar wanneer u wilt kunt u ook met één druk op de knop wisselen naar een digitale tijdsweergave. Verder toont ook deze klok in beide schermen de dag, het dagdeel en de datum. De analoge dementieklok is verkrijgbaar in de varianten: wit, zwart of aluminium.

Naar boven