BBrain Family G2

Speciaal is ontwikkeld
voor slechtzienden

Overzicht biedt
bij afgenomen
tijdsbesef
Dagelijkse structuur
& planning biedt
Noodzaak & plezier
combineert
Zorgt voor contact
& verbinding
De zelfredzaamheid
vergroot

Helemaal bij tijd met de BBrain Slimme Kalenderklok

eenvoudig en functioneel

Naarmate slechtziende mensen ouder worden, vergeten ze steeds vaker kleine dingen. Een afspraak met de dokter, het innemen van medicijnen of de (klein)kinderen die op bezoek komen. Daarnaast worden we minder mobiel en kunnen we niet meer overal bij zijn. Met de BBrain Family G2 sturen familieleden, vrienden en verzorgers eenvoudig: herinneringen & agendapunten, foto’s en leuke berichten naar de klok.

Iedereen in de familie kan zo overal bij betrokken worden. Vakantiefoto’s bijvoorbeeld, deze stuurt u met 2 klikken naar de klok toe. Ditzelfde geldt voor een belangrijke afspraak (dokter, tandarts, medicijninname) of simpelweg een leuk bericht. De BBrain Family G2 wordt altijd onderdeel van de familie, alle generaties blijven zo ook op afstand betrokken. Niet te vergeten: zij zijn dan helemaal bij de tijd.

Lees meer Verbergen

A. Biesmans

Heeft de klok aangeschaft voor haar moeder

Gekocht voor m’n moeder die er heel veel plezier mee heeft. Vooral de fotomomenten die ze nu mee krijgt en vroeger niet vind ze heel leuk. De agendafunctie gebruiken we ook voor verjaardagen, medicijnen en afspraken met de thuiszorg. Dat je op de app kunt zien welke afspraken er in de kalender staan is voor ons van grote meerwaarde.

Bekijk hoe eenvoudig het werkt

Onderstaande video geeft een goed beeld van de BBrain

De unieke functies van de BBrain Family G2

Simpel gehouden, voor maximaal gebruiksgemak

Datum, tijd en dagdeel

Helpt bij afgenomen tijdsbesef

Zorg voor een beter tijdsbesef voor slechtzienden met de BBrain Slimme Kalenderklok! Deze klok laat duidelijk de tijd, datum, dag en dagdeel zien. Met een blik op de klok weet de gebruiker hoe laat het is, welke dag het is en of het ochtend, middag of avond is. Hierdoor krijgt de gebruiker rust en zelfvertrouwen.

Hoog contrast thema

Beter leesbaar

Voor veel slechtzienden kan contrast een grote rol spelen. Naast het standaard thema beschikt de klok ook over een hoog contrast thema. De gele letters op de zwarte achtergrond vergroten de leesbaarheid als het standaard thema niet voldoen.

Agendafunctie

Biedt overzicht & structuur

Losse briefjes of een papieren kalender worden overbodig met de BBrain Slimme Kalenderklok. Familie, vrienden en verzorgers kunnen eenvoudig via een app op hun telefoon of computer een afspraak of herinnering naar de klok sturen. Zo wordt nooit meer een afspraak vergeten!

Berichtenfunctie

Belangrijke reminder of een leuk bericht

Met de berichtenfunctie kunnen familie, vrienden en verzorgers een snelle reminder of een leuk bericht naar deze slimme klok sturen. Herinner de gebruiker aan het innemen van zijn medicijnen of stuur een herinnering van een afspraak. De gebruiker ontvangt het bericht en de melding wordt ook direct uitgesproken. Zo kan geen boodschap gemist worden.

Fotofunctie

Deel alle mooie momenten

Dankzij de fotofunctie stuurt u eenvoudig foto’s naar de klok. Stuur een foto naar de klok terwijl u op vakantie bent of roep herinneringen op met een foto uit de oude doos. De beelden kunnen een vertrouwde werking hebben en het is voor de gebruiker leuk om zich betrokken te voelen bij uw dagelijkse activiteiten. Met een klik op de foto, activeert de gebruiker de fotolijstfunctie.

Beeldbellen

Altijd in contact met uw dierbare

Beeldbellen is een prettige vorm van sociaal contact. Het is fijn en vertrouwd als je elkaar kunt zien tijdens het bellen. De gebruikersinterface van de BBrain Family G2 kalenderklok is speciaal ontwikkeld voor eenvoudig gebruik door senioren, gekoppeld aan de app voor beheer van de kalenderklok op afstand door (klein)kinderen, mantelzorgers of verzorgend personeel.

Wat als moderne techniek voor iedereen toegankelijk is

We leven in snelle tijden waarin alles in hoog tempo verandert. Voor onze senioren is dit niet altijd even gemakkelijk. Daarom is er nu de BBrain: een klok die uitblinkt in gebruiksgemak, maar tegelijkertijd over alle nodige functies beschikt. Zo maakt de BBrain moderne techniek voor iedereen toegankelijk.

Een veilig systeem

De BBrain kalenderklok heeft een veilig, gesloten systeem, waardoor het voor de gebruiker niet mogelijk is om uit de software te gaan en te gaan dwalen door de klok. Hiermee voorkom je dat de gebruiker voor verrassingen of onbekende situaties komt te staan.

Een duidelijke spraakfunctie

De klok beschikt over een uitspreekfunctie, voor de tijd, voor agendapunten en voor berichten. Heeft de gebruiker een melding gemist? Dan wordt deze opnieuw uitgesproken door op de melding te klikken. Door te klikken op de klokweergave worden dag, datum en tijd uitgesproken.

Instellingen op maat

Als bepaalde functies niet meer gewenst zijn, dan schakel je deze eenvoudig uit. Zo groeit de kalenderklok mee met de gebruiker en is het thema gemakkelijk om te schakelen, precies op maat.

Speciaal ontwikkeld voor slechtzienden

De klok is speciaal ontwikkeld voor slechtzienden. Weergaves zijn extra groot en met veel contrast. Alle meldingen worden luid en duidelijk uitgesproken. 

Altijd up-to-date

Er verschijnen regelmatig software-updates om de klok goed te laten presteren. Deze worden automatisch naar de klok gestuurd en ’s nachts geïnstalleerd, zodat de gebruiker er niets van merkt.

Wat zeggen anderen over de BBrain G2?

Lees wat gebruikers vinden

A. Biesmans

Heeft de klok aangeschaft voor haar moeder

Gekocht voor m’n moeder die er heel veel plezier mee heeft. Vooral de fotomomenten die ze nu mee krijgt en vroeger niet vind ze heel leuk. De agendafunctie gebruiken we ook voor verjaardagen, medicijnen en afspraken met de thuiszorg. Dat je op de app kunt zien welke afspraken er in de kalender staan is voor ons van grote meerwaarde.

Dedal

Heeft de klok aangeschaft voor haar moeder

Klok met veel mogelijkheden om wat structuur te brengen in het dagelijkse leven van iemand die slechtziend is. Alle informatie wordt ook uitgesproken (prettig voor slechtzienden) een analoge en digitale klok, sommige functies zijn naar wens uit te zetten. Uiteraard nog wat kleine verbeterpuntjes hier en daar.

Marc

Heeft de klok aangeschaft voor zijn vader

De klok hadden wij netjes op tijd in huis. Ik heb het allemaal voor mijn vader geïnstalleerd en alles wees zich eigenlijk van zelf. Ook het gebruik van de applicatie en het menu in de klok zelf zijn zeer eenvoudig. Mijn vader heeft sinds wij de klok hebben aangeschaft veel meer houvast. Hij ziet het zelf niet als een hulpmiddel, maar zelfs meer als een toevoeging aan zijn woonkamer.

Betrek alle generaties op een unieke manier

  • duidelijke weergave van datum, dagdeel & tijdstip; met spraakfunctie
  • stuur moeiteloos berichten, foto's & agendapunten naar de klok
  • draag als dierbare bij aan meer structuur, oriëntatie & betrokkenheid
Ga direct naar de productpagina

Naar boven