Time Timer

Efficiënt met de tijd omgaan, wie wil dat nu niet. We hebben het allemaal druk en dan telt iedere minuut, maar hoe ga je op een goede manier met de tijd om? Een Time Timer is een van de beste timer tools om meer controle te hebben over tijd. De Time Timer wordt veel ingezet op school, maar kan ook thuis, op het werk en bij het sporten worden gebruikt. Daarbij kan de Time Timer kinderen en volwassenen met speciale behoeftes helpen, die worstelen met het abstracte begrip van de tijd. Door het gebruik van de Time Timer krijgen ze meer inzicht, onafhankelijkheid en productiviteit. Door het goed beheren van de tijd, ontstaat routine en regelmaat. Hulp bij het kiezen van uw Time TImer? Vul onderstaand de keuzehulp in!

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
12 products found
   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
12 products found

Wat kunt u doen met een Time Timer?

De Time Timer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van een grote klok tot een handig pocket formaat. Daarnaast is deze verkrijgbaar in de vorm van een Time Timer Horloge. Dat maakt het zowel voor onderweg als thuis uw ideale maatje op het gebied van time management. De Time Timer is een belangrijk instrument om te leren omgaan met tijd en is zeer eenvoudig in gebruik. U beweegt de rode (of blauwe) schijf naar de door u gewenste tijd. In de meeste gevallen kunt u de timer tot 60 minuten instellen. Naarmate de tijd verstrijkt, verdwijnt de schijf. Wanneer deze helemaal weg is, is uw tijd om. Meer tijd nodig? U kunt de schijf eenvoudig voor- of achteruit zetten zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor het mechanisme. Heeft u advies nodig? Vul de keuzehulp bovenaan de pagina in of neem contact met ons op.

Leren klokkijken wordt makkelijker met een Time Timer

Klokkijken is voor velen nog een struikelblok. Veel kinderen zijn nog aan het leren klokkijken en hebben daardoor moeite met tijdsbesef. Een Time Timer helpt met het verkrijgen van een beter tijdsbesef en geeft een beter inzicht hoeveel tijd verstreken is. Moet een taakje binnen een bepaalde tijd af? Of krijgt u steeds de vraag van uw kind hoe veel tijd ze nog over hebben? Dan is de Time Timer een ideaal hulpmiddel om u hierbij te ondersteunen. U kunt simpelweg een tijd instellen met de Time Timer en de tijd die over is, is makkelijk af te lezen op de Time Timer. Het rode vlak wordt steeds kleiner naarmate de tijd verstrijkt. Het is dus heel visueel en dus een uitkomst als uw kind nog moeite heeft met klokkijken. Help uw kind een beter besef van tijd te krijgen met de Time Timer. In ons ruime assortiment zit er voor iedereen een geschikte Time Timer bij die bij hem of haar past.

Andere hulpmiddelen bij klokkijken 

Hulpmiddelwereld biedt nog andere hulpmiddelen aan die helpen met klokkijken. Indien men echt moeite heeft met klokkijken of niet klok kan klokkijken in verband met bijvoorbeeld slechtziendheid dan kan men een sprekende wekker overwegen. De wekken zal de tijd uitspreken indien men u op een knop klikt. Zo weet u altijd hoe laat het is zonder het aan iemand te vragen. De MyTime sprekende klok is zelf analoog en digitaal in te stellen. Deze spreekt het dan ook zo uit. 

Indien u moeite heeft met klokkijken doordat u niet meer zo goed kunt zien, is een kalenderklok aan te raden. Kalenderklokken helpen u met het besef van datum en tjid. Ze geven de datum, dag, het dagdeel en de tijd weer. De kalenderklokken kunnen de tijd weergeven in digitale of analoge vorm of allebei. Ook deze klokken hebben een uitspreekfunctie en kunnen zo ingesteld worden dat er een contrast tussen de achtegrond en de tijd en datum ontstaat zodat deze makkelijk af te lezen is. De kalenderklokken hebben verschillende functies. De kalenderklok met de meeste functies is de BBrain Basic Family G2. Er zijn ook speciale klokken voor mensen met geheugenverlies of dementie, zoals de BBrain Basic Analoge Dementieklok en de BBrain Family D2 Dementieklok. Kijk bij ons assortiment kalenderklokken welke we allemaal aanbieden en welke wellicht geschikt is voor uw situatie!

Naar boven