Etac

   

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
54 products found
Etac Swift Toiletstoel Multifunctioneel

Swift Toiletstoel Multifunctioneel

279,95
(2)
Actie
Swift Vrijstaande Toiletverhoger

Swift Vrijstaande Toiletverhoger

Normale prijs: 193,95

Vanaf 149,-

U bespaart: 23%
(1)
Actie
etac relax met steunpoten en armleuningen

Etac Relax Douchezitje met Armsteunen en Steunpoten

Normale prijs: 472,95

Vanaf 329,-

U bespaart: 30%
(0)
Etac clean 24 douche-rolstoel

Etac Clean 24" Doucherolstoel

699,-
(0)
Etac Raiser Sling met Glijstuk - L/XL

Etac Raiser Sling met Glijstuk - L/XL

191,-
(0)
Etac Clean douchestoel verstelbaar

Etac Clean douchestoel verstelbaar

799,-
(0)
Actie
Etac Edge Douchekruk

Etac Edge Douchekruk

Normale prijs: 95,-

Vanaf 79,95

U bespaart: 15%
(1)
lichtgewicht bestek met dun handvat

Lichtgewicht Bestek Dunne Handgreep

19,95
(0)
Lichtgewicht Gebogen Lepel Etac

Lichtgewicht Gebogen Lepel

17,95
(1)
Actie
Etac Swift Douchekruk

Etac Swift Douchekruk

Normale prijs: 159,95

Vanaf 109,95

U bespaart: 31%
(1)
Actie
Etac Swift Douchekruk Armsteunen

Etac Swift Douchekruk met Armsteunen

Normale prijs: 215,95

Vanaf 144,95

U bespaart: 32%
(1)
Nagelvijlhouder

Nagelvijlhouder

13,95
(0)
Haarwashulp Body Care

Haarwashulp Body Care

29,95
(0)
body care badspons gebogen

Body Care Badspons

Price From: 29,95
(0)
etac haarborstel care

Beauty Care Borstel

Price From: 29,95
(0)
Gehoekte Messen Etac

Gehoekte Messen

Price From: 19,95
(1)
Toiletsteun

Toiletsteun

159,95
(1)
Badplank Fresh

Badplank Fresh

79,95
(0)
Actie
Etac Relax Douchezitje met Armsteunen

Etac Relax Douchezitje met Armsteunen - Wit

Normale prijs: 364,95

Vanaf 249,-

U bespaart: 31%
(1)
Actie
etac douchezitting

Etac Relax Douchezitje met Steunpoten

Normale prijs: 301,-

Vanaf 269,-

U bespaart: 10%
(0)
Actie
Etac Smart douchekruk

Etac Smart Douchekruk

Normale prijs: 137,95

Vanaf 119,-

U bespaart: 13%
(0)
Actie
Etac Easy Douchekruk Ijsblauw

Etac Easy Douchekruk

Normale prijs: 119,95

Vanaf 89,95

U bespaart: 25%
(1)
Actie
Etac Easy douchekruk zitbekleding

Etac Easy Douchekruk met Zitbekleding

Normale prijs: 202,-

Vanaf 172,95

U bespaart: 14%
(0)
Actie
Etac Smart douchekruk zitbekleding

Etac Smart Douchekruk met Zitbekleding

Normale prijs: 223,-

Vanaf 186,95

U bespaart: 16%
(0)
   

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
54 products found

Etac Hulpmiddelen

Bij Etac vindt u diverse hulpmiddelen voor in de badkamer en de keuken. Mensen kunnen dankzij deze hulpmiddelen langer zelfstandig wonen en ze hebben minder hulp nodig bij dagelijkse activiteiten. Alle producten van Etac zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het merk levert al meerdere decennia hulpmiddelen waardoor ze veel ervaring en kennis hebben. Op deze pagina kunt u alle hulpmiddelen van Etac in ons assortiment bekijken.

Hulpmiddelen van Etac voor de badkamer

Etac biedt een ruime collectie aan hulpmiddelen voor de badkamer aan. Enkele voorbeelden van deze hulpmiddelen zijn douchekrukken, wandbeugels, toiletverhogers en toiletarmsteunen. De producten van Etac zorgen ervoor dat mensen zelfstandig naar het toilet kunnen en zichzelf kunnen reinigen en verzorgen.

Met de douchekrukken kunt u zitten terwijl u aan het douchen bent. Dit is erg handig als u niet lang kunt staan of als u bang bent om weg te glijden. Om u te helpen bij het opstaan kunt u een wandbeugel naast de douchekruk monteren. Deze kunt u vastpakken zodat u veilig op kunt staan. U kunt de wandbeugel op meerdere plekken in de badkamer plaatsen.

Om veilig in en uit het bad te stappen gebruikt u een badrandbeugel. Deze beugel wordt vastgemaakt aan de rand van het bad. Deze houdt u vast met uw handen zodat u genoeg ondersteuning heeft als u uw benen over de rand heen zet. Tevens kunt u zich aan de beugel optrekken als u wilt opstaan uit het bad.

Heeft u moeite met opstaan als u naar het toilet bent gegaan? Dan komen de toiletverhogers en de armsteunen goed van pas. Doordat het toilet hoger is hoeft u minder ver omhoog te komen. Daarnaast kunt u de armsteunen vasthouden om veilig rechtop te gaan staan.

Etac biedt naast deze producten hulpmiddelen voor de persoonlijke verzorging zoals aangepaste kammen, badsponzen, borstels en een haarwashulp.

Etac hulpmiddelen voor de keuken

Zelf eten klaarmaken en opeten kan lastig zijn voor oudere mensen of mensen die minder controle hebben over de handen. Om dit probleem op te lossen biedt Etac meerdere soorten bestek aan, waaronder lepels, messen, vorken en kaasschaven. Dit aangepaste bestek heeft andere handvaten waardoor ze handiger in gebruik zijn.

Bij een kaasschaaf of mes waarbij het handvat haaks op het snijvlak staat is het eenvoudiger om kracht te zetten. Er is ook bestek verkrijgbaar met een dik handvat zodat het makkelijk op te pakken en vast te houden is. Het bestek met een dun handvat is juist fijn voor mensen die het bestek vast willen houden zoals een pen. Tevens zijn er speciale lepels die schuin staan ten opzichte van het handvat. Het is daardoor makkelijker om het eten naar de mond te brengen zonder de lepel te draaien.

Voor meer informatie over de Etac producten kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Over Etac

Al meer dan veertig jaar levert het Zweedse Etac hoogwaardige producten en diensten op het gebied van mobiliteit en gezondheidszorg in huis. Etac ontwikkelt allerlei soorten hulpmiddelen die het gemak en de zelfredzaamheid van de gebruiker moet vergroten, zoals Loophulpmiddelen, Douchestoelen en Wandbeugels. Alle producten worden in nauwe samenwerking met revalidatie professionals, ontwerpers en gebruikers ontwikkeld. Het resultaat zijn hulpmiddelen van hoge kwaliteit met een ergonomisch design.

Product concept

Etac is een merk van nu en de toekomst. Met haar producten van hoge kwaliteit, eenvoud, betrouwbaarheid en een schitterend design wilt Etac voorzien in de behoefte van alle hulpbehoevende. Elk product detail is ontworpen om het welzijn en de veiligheid te garanderen. Etac biedt veilige oplossingen, die een hoge mate van comfort en functionaliteit garanderen. En dat zijn niet alleen puur functionele producten, maar designproducten die je niet wegstopt als je ze niet nodig hebt. En dat is een bewezen winnend concept.

De missie van Etac

Iedereen wil in het dagelijks leven onafhankelijk en actief zijn, ongeacht leeftijd en fysieke mogelijkheden. Voor sommige mensen is dit alleen mogelijk door hulpmiddelen te gebruiken. De missie van Etac luidt als volgt: "Iedereen zou in staat moeten zijn om een vrij en zelfstandig leven te leiden en zijn dromen na te jagen, ongeacht zijn fysieke omstandigheden." Etac blijft in de toekomst investeren door financiële middelen vrij te maken voor onderzoek en ontwikkeling, en om nieuwe markten te ontsluiten. Het streven is om op het gebied van ontwerp en functie in de markt van thuiszorgproducten voorop te blijven lopen.

Bekende merken in ons aanbod

Wilt u een kijkje nemen bij andere bekende merken in ons aanbod? Naast hulpmiddelen van Etac kunt u bij ons terecht voor producten van zeer veel verschillende merken. Elk merk biedt andere hulpmiddelen aan waardoor wij een breed assortiment kunnen aanbieden.

Naar boven