Eten & Drinken

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom eten of drinken niet zo makkelijk gaat. Ook het bereiden van een maaltijd kan soms problematisch zijn. Voor een ruim assortiment van hulpmiddelen voor in de keuken en bij het eten en drinken bent u bij ons aan het juiste adres.

Hulpmiddelen eten en drinken

Drinkvoeding

Wanneer u moeite heeft met eten of kampt met darmproblemen, kunnen drinkvoeding en voedingssupplementen uitkomst bieden. Drinkvoeding is een hulpmiddel bij het eten dat zorgt voor extra energie en is daarom een veel gebruikt middel om te herstellen van een ziekte of operatie. Daarnaast is het een uitstekend alternatief voor vast voedsel wanneer u kauw- of slikproblemen heeft of omdat u vaak misselijk bent. Drinkvoeding bevat veel eiwitten, vetten, mineralen, koolhydraten en vitamines en fungeert als een extra motor voor uw lichaam. In onze webwinkel van vindt een een ruim aanbod van verschillende soorten drinkvoeding die zijn gemaakt op basis van melk, yoghurt of sap.

Probiotica

Een probiotica supplement helpt u om uw darmflora gezond te houden. Ze bevatten veel goede bacteriën. Deze zijn nodig om ervoor te zorgen dat slechte bacteriën niet de overhand krijgen. In dat geval krijgt u namelijk darmklachten in de vorm van opstopping of dunne ontlasting. We spreken van een gezond darmflora wanneer het aantal goede en slechte bacteriën in evenwicht is. Een probiotica supplement is niet bedoeld als vervanging van uw normale voeding. Het is belangrijk dat u dagelijks gezonde en vezelrijke voeding eet, dit kunt u dan aanvullen met een probiotica supplement.

Bekers

Er zijn allerlei drinkbekers ontwikkeld om drinken makkelijker te maken. Dit soort bekers hebben vaak een extra groot handvat zodat u ze stevig vast kunt houden. Sommige bekers beschikken zelfs over draaiende handvatten waardoor de drinkbeker dankzij de zwaartekracht altijd rechtop blijft. Ook zijn er bekers met een neusuitsparing verkrijgbaar waardoor u uw nek of schouders veel minder hoeft te bewegen. De speciaal vervaardigde drinkbekers zijn over het algemeen een zeer nuttig hulpmiddel voor personen met onder meer tremoren, stijve of slappe spieren en gewrichtsontstekingen.

Keuken- & eetgerei

Borden en kommen met aan één kant een extra hoge rand zijn een uitstekend hulpmiddel bij het eten. Ook aangepast bestek levert een belangrijke bijdrage om het nuttigen van een maaltijd gemakkelijker te maken. Ze beschikken over een speciaal handvat dat zorgt voor meer comfort en grip bij het vasthouden. In onze webwinkel vindt u verder allerlei hulpmiddelen voor in de keuken die goed van pas komen bij het bereiden van een maaltijd. Of het nu gaat om keukenmessen met een gehoekt handvat, speciale snijplanken of openers, ze zorgen er allemaal voor dat u met meer gemak en plezier gebruik maakt van uw keukengerei.

Heeft u de voor u belangrijke hulpmiddelen bij het eten en drinken al gevonden? Heeft u advies nodig bij het zoeken of een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Naar boven