Bekers

Een glas water of een kop koffie drinken, is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom zijn er speciale aangepaste drinkbekers ontwikkeld die dat een stuk eenvoudiger maken. Op deze pagina vindt u een ruim aanbod van drinkbekers en bijbehorende accessoires.

   

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
46 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
46 products found

Aangepaste drinkbekers

Wanneer u last heeft van spier- of gewrichtspijn of wanneer uw spieren verslapt of juist erg stijf zijn, kan drinken uit een normaal glas of kopje heel wat moeite kosten. Dat geldt ook wanneer u problemen heeft met uw coördinatie. Een aangepaste drinkbeker biedt dan uitkomst. Deze drinkbekers zijn zo gemaakt dat ze voor verschillende lichamelijke ongemakken een oplossing bieden. De Ornamin Conische Ergobeker bijvoorbeeld is uitermate geschikt wanneer u arm- of neklachten heeft. Dankzij de conische vormgeving is het mogelijk om te drinken zonder dat u uw hoofd naar achteren hoeft te bewegen. Het drinken wordt nog makkelijker gemaakt dankzij het extra grote handvat. Een beker met neusuitsparing bewijst u een goede dienst wanneer u uw schouders, hoofd en nek maar beperkt kunt bewegen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een halskraag draagt of kampt met een gewrichtsontsteking. Dankzij de uitsparing in de vorm van een halve maan kunt u drinken zonder dat u uw schouders, hoofd of nek hoeft te belasten. De Ribbelbeker Sure Grip heeft weer een heel andere functie. Deze aangepaste drinkbeker maakt het dankzij de diepe groeven mogelijk om stevig vast te houden.

Beker met rietje

Verschillende bekers zijn geschikt om te gebruiken met een rietje. Een goed voorbeeld daarvan is de Kennedy drinkbeker. In onze webwinkel vindt u speciale flexibele rietjes die u zelf in de gewenste stand kunt buigen. De rietjes zijn ook geschikt voor de RiJe Cup. Deze bijzondere beker is speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige slikproblemen en maakt het door middel van een slim slokregulatie-systeem mogelijk om zelf de hoeveelheid vocht en de slokgrootte in te stellen.

Drinkbekerdeksels

Het gebruik van een beker met rietje wordt mogelijk gemaakt dankzij een drinkbekerdeksel waarin een opening zit om het rietje in te doen. Andere soorten deksels zijn voorzien van een tuitje. Deze zijn op zo'n manier ontworpen dat lekken onmogelijk is. De drinkbekerdeksels zorgen er uiteraard ook voor dat de kans op morsen heel klein is.

Bekerhouders

Bekerhouders maken het een stuk eenvoudiger om een beker vast te houden. Dankzij de grote handvatten heeft u een stevige grip. De houders zijn gemakkelijk om de beker heen te plaatsen

Naar boven