Drinkbekers

Het kan soms lastig zijn om uit een glas of beker te drinken, hiervoor zijn speciaal aangepaste drinkbekers ontwikkeld. Een aangepaste drinkbeker kan uitkomst bieden voor mensen met bijvoorbeeld coördinatieproblemen, gewrichtspijn, spierverslapping of slikproblemen. In deze categorie vindt u al onze aangepaste drinkbekers.

   

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
29 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
29 products found

Waarom speciale drinkbekers?

Voor veel ouderen is het soms lastig om goed uit een beker te kunnen drinken. Daarnaast zijn drinkbekers ook erg geschikt voor mensen die last hebben van tremors, coördinatieproblemen, gewrichtspijn, spierverslapping, stijfheid, spierpijn, slikproblemen en alle vormen van verminderde motoriek. Ook zijn de drinkbekers natuurlijk geschikt voor kinderen.

Bij Hulpmiddelwereld hebben we een groot aanbod van drinkbekers die het gemakkelijker maken om te drinken. Zo bestaat ons assortiment uit veel verschillende soorten bekers. Zo kunt u precies het product kiezen dat het beste bij u past.

Verschillende soorten drinkbekers

Het assortiment dat we hier aanbieden is zeer breed. We hebben veel verschillende soorten bekers. Zo zijn er bijvoorbeeld drinkbekers die zijn voorzien van een schuine rand. Zo kan men drinken zonder het hoofd naar achter te hoeven buigen en zo raakt de neus de rand van de beker ook niet. Een voorbeeld hiervan zijn de Handycups. Daarnaast zijn er veel bekers die voorzien zijn van handvaten. Zo kan de beker makkelijk en met een stevige grip worden vastgehouden.

Ook zijn er bekers die tuitdeksels hebben die het drinken nog gemakkelijker maakt. De bekers met neusuitsparringen zijn speciaal gemaakt voor mensen die hun schouders, nek en hoofd maar beperkt kunnen bewegen. Neem een kijkje tussen ons aanbod en kijk welke drinkbeker het meest geschikt is.

Naar boven