Voeding

Gezonde voeding en voldoende beweging zijn belangrijk voor uw gezondheid. Er kunnen zich echter omstandigheden voor doen dat eten niet zo makkelijk gaat of dat u problemen heeft met uw darmen. Wanneer uw lichaam te weinig gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft dat gevolgen voor uw gezondheid en weerstand. Drinkvoeding en voedingssupplementen kunnen dan een belangrijke aanvulling zijn op uw dagelijks voedingspatroon.

   

Artikelen 1 tot 24 van 218 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
218 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 218 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
218 products found

Probiotica draagt bij aan een gezonde darmflora

Om uw darmen optimaal te laten functioneren, is het belangrijk dat uw darmflora in orde is. In de dikke darm leven tal van bacteriën, zowel nuttige als schadelijke. Al deze bacteriën bij elkaar worden darmflora genoemd. Er is sprake van een gezond darmflora wanneer de nuttige en schadelijke bacteriën met elkaar in evenwicht zijn. Wanneer er zich te weinig goede bacteriën in uw darmen bevinden, ontstaan er problemen zoals opstopping of diarree. Om uw darmflora in evenwicht te houden, is het belangrijk dat u regelmatig gezonde en vezelrijke voeding eet. Wanneer u dagelijks voldoende gezonde voedingsstoffen binnen krijgt, is de kans dat slechte bacteriën de overhand krijgen een stuk kleiner. Daarnaast kunt u dit aanvullen met een probiotica supplement. Dit bevat veel goede bacteriën die bijdragen aan een gezonde darmflora. Bij hulpmiddelwereld.nl vindt u verschillende soorten probiotica supplementen met evenveel soorten goede bacteriën. Er bevinden zich namelijk een groot aantal verschillende goede bacteriën in onze darmen. Vandaar dat er ook diverse probiotica verkrijgbaar waarin deze verschillende soorten goede bacteriën zijn verwerkt. De werking verschilt dan ook per probiotica product. Wanneer u niet precies weet welk supplement voor u het meest geschikt is, kunt u het beste eerst advies bij ons inwinnen of uw diëtist raadplegen.

Drinkvoeding voor extra energie

Drinkvoeding is een prima hulpmiddel wanneer eten niet zo makkelijk gaat. Bijvoorbeeld omdat u vaak misselijk bent, kauw- of slikproblemen. Ook wordt drinkvoeding vaak gebruikt bij het herstel na een ziekte of een operatie. Drinkvoeding bestaat uit een hoge concentratie eiwitten, vetten, mineralen en vitamines en voorziet uw lichaam daardoor van de extra energie die u nodig heeft. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende soorten drinkvoeding die onder meer zijn gebaseerd op melk, yoghurt en sap. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei fruit smaken, als ook vanille, chocolade, noot en mokka. Naast deze kant-en-klare vloeibare voeding is het ook mogelijk om zelf uw eigen drinkvoeding te maken. Dat kan eenvoudig door de drinkvoeding in poedervorm te kopen. De poeder voegt u vervolgens eenvoudig toe aan een warm of koud drankje. Bekende merken op het gebied van drinkvoeding die wij aanbieden in onze webwinkel zijn Nutricia, Fresenius en PRO source.

Naar boven