Drinkvoeding

Nutridrink Aanvullende voeding.

   

Artikelen 1 tot 24 van 210 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren
210 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 210 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren
210 products found

Drinkvoeding bestaat meestal uit een klein volume met een hoge hoeveelheid voedingsstoffen zoals, energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen en vitamines. 

Wanneer Drinkvoeding?

Er zijn veel oorzaken waardoor men drinkvoeding gaat gebruiken. Wanneer u vaak moe bent, last hebt van misselijkheid of bijvoorbeeld kauw- of slikproblemen is het vaak niet makkelijk om genoeg te eten. Daarom kan drinkvoeding een toegankelijke oplossing bieden. Het lichaam wordt zo voorzien van meer energie en voedingsstoffen om in vorm te blijven of te herstellen. Veel voorkomende oorzaken zijn:

 • Bij ziekte of het herstel hiervan, waarbij voeding extra belangrijk is, zoals bij cystic fibrosis, kanker, of een darm-, spier-, longziekte
 • Voor of na een operatie
 • Bij ongewenst gewichtsverlies door een eetstoornis of stress
 • Wanneer het consumeren van een normale maaltijd niet kan door slik- of kauwproblemen

Uw arts of diëtist weet wanneer drinkvoeding van toepassing is en wanneer het moet worden ingeschakeld.

Verschillende soorten drinkvoeding

Omdat de voedingsbehoeften van ieder lichaam varieert, zijn er vele verschillende soorten drinkvoeding. Sommige zijn gebaseerd op melk of yoghurt, andere varianten zijn gebaseerd op sap of soep. Ook is er drinkvoeding in poedervorm, dit kan worden toegevoegd aan warme of koude dranken en gerechten. Naast de verschillende vormen drinkvoeding, zijn er ook vele verschillende soorten smaken. Zo kunt u altijd de drinkvoeding vinden die u het lekkerst vindt en goed bij uw behoeftes past.

Bij Hulpmiddelwereld bieden wij de producten van verschillende bekende merken aan. Onderstaand vindt u welke merken wij allemaal aanbieden. 

Nutricia Nutridrink

Nutridrink van Nutricia is een van de bekendste merken op het gebied van drinkvoeding. Nutricia is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 1906 bezighoudt met medische voeding. Ze is gespecialiseerd op het gebied van gezondheid met betrekking tot drinkvoeding. Het aanbod van Nutricia Nutridrink is erg divers. Zo zijn er voor elk soort patiënt voldoende oplossingen om uit te kiezen. Nutridrink heeft verschillende varianten, namelijk: Compact, Compact Protein, Compact Fibre, Créme, Energy, Juice Style, Multi Fibre, Normal, Protein, Poeder en Yoghurt.

Alle varianten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. 

Fresenius

Fresenius Medical Care is een eeuwenoud bedrijf dat begon met een kleine apotheek in Frankfurt, in de 20e eeuw is deze daarentegen uitgegroeid tot een internationaal wereldbedrijf dat actief is in maar liefst 40 verschillende landen. Door de jaren heeft dit bedrijf zich dan ook ontwikkeld en geïnnoveerd tot een van de topbedrijven in de zorg en hulpverlening. Fresenius heeft een breed aanbod van producten en diensten binnen de dialysezorg en directe zorgverlening heeft. Bij Hulpmiddelwereld bieden wij verschillende soorten drinkvoeding van dit Fresenius aan, namelijk: Créme, Energy, Jucy, Protein Energy, Shot, Thickened, Vezel, Xtra.

Alle varianten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

PROsource

De PROsource producten op Hulpmiddelwereld zijn pakjes van 30 ml die verkrijgbaar zijn in hoeveelheden van 42 stuks. De PROSource producten, zijn net als de andere soorten drinkvoeding, bedoeld als aanvulling op de normale voeding. PROsouce producten zijn geconcentreerde eiwitpreparaten die geproduceerd zijn op basis van vrije aminozuren. Ze zijn makkelijk bij andere gerechten te voegen. Bij Hulpmiddelwereld bieden wij de volgende twee varianten aan:

Beide zijn Lactose- en Glutenvrij.

Neem een kijkje tussen ons assortiment die we aanbieden op de Drinkvoeding pagina (LINK). Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice!

Naar boven