Fortimel

Fortimel

De Nutricia Fortimel webshop van België. Nutridrink is een andere naam voor Fortimel.

Waarom Fortimel Drinkvoeding en modules?

Een goede evenwichtige voeding is voor iedereen belangrijk. Soms lukt het niet om met de normale voeding voldoende calorieën binnen te krijgen. Ook kunnen er omstandigheden zijn die extra calorieën en voedingsstoffen vereisen, zoals herstel na ziekte, verminderde eetlust of als kauwen en slikken tijdelijk wat moeizamer gaat. Op dat moment kan een aanvullende drinkvoeding van Fortimel een goede aanvulling zijn naast uw dagelijkse voeding.

Nutricia Fortimel drinkvoeding is een van de kant- en- klare vloeibare voedingen die in een klein volume veel calorieën, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen bevat. Naast de Nutricia Fortimel zijn er ook nog vele andere soorten drinkvoeding van Nutricia. Er is drinkvoeding op basis van melk, yoghurt, sap of soep.

Behalve drinkvoeding bestaan er ook nog poeders om de voeding mee te verrijken of te verdikken. Dit worden Modules genoemd. Er zijn modules verkrijgbaar waarmee de voeding wordt verrijkt met één bepaalde voedingsstof, bijvoorbeeld eiwitten of koolhydraten.

Modules kunnen geroerd worden door zoete, hartige, warme en koude gerechten. Het is hierbij belangrijk de voorgeschreven hoeveelheid aan te houden of de hoeveelheid zoals die is omschreven op de verpakking van het product. Op de verpakking wordt ook beschreven of het product bijvoorbeeld verhit of ingevroren mag worden.

Kan ik zomaar Fortimel drinkvoeding gaan gebruiken?

Ieder persoon heeft een andere behoefte aan voedingsstoffen. Dit hangt af van geslacht, leeftijd, lengte, gewicht en met welk doel u het wilt gebruiken. Dit bepaalt voor welke soort Fortimel drinkvoeding u moet kiezen. Bij ziekte of herstel is het raadzaam uw arts of een diëtist te raadplegen. Zij bekijken dan welke en hoeveel Fortimel drinkvoeding het beste gebruikt kan worden.

Hulpmiddelwereld.be kan u hierin ook ondersteunen.

Door onze expertise in voeding en onze nauwe samenwerking met uw eigen diëtist of voedingsverpleegkundige kunnen wij u de Fortimel voeding leveren die volledig aansluit op uw behoeftes. Wij stellen ook samen met u smaakpakketten samen. Zo krijgt u de voedingsstoffen die u nodig heeft én de smaken die u wenst.

Naar boven