TENA Fix

De TENA Fix Premium zijn voorzien van een comfortabele stretch pasvorm en bieden extra bescherming bij urineverlies. De TENA Fix Premium houdt de absorberende producten veilig op de plaats. De stretchbroekjes zien eruit als normaal ondergoed en zijn discreet om te dragen. De broekjes zijn naadloos om de drukpunten zoveel mogelijk te beperken. 

   

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
14 products found
   

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
14 products found

TENA Fix

TENA Fix wordt gebruikt om incontinentieverbanden goed op de plek te houden om zo de kans op lekken te verkleinen. U trekt de TENA Fix aan over het incontinentiemateriaal, of u nu een klein of groot verband gebruikt.

Het elastische, uniseks ontwerp zorgt ervoor dat de pasvorm altijd optimaal is, dat de drukpunten worden verdeeld voor maximaal draagcomfort en dat ze geschikt zijn voor iedereen. De TENA Fix broekjes zijn wasbaar op 60 graden en kunnen daardoor verbruikt worden. Zorg ervoor dat als u ze in de droger droogt dat u ze op een lage tot matige temperatuur droogt. Zo voorkomt u dat de fixatiebroekjes hun vorm verliezen.

TENA Fix in combinatie met TENA Comfort

De TENA Fix wordt bijvoorbeeld dikwijls gebruikt in combinatie met de TENA Comfort lijn. Dit zijn inleggers die een stuk breder zijn aan de achterkant en die ook een hoog absorptievermogen hebben. Zeker ten opzichte van andere inleggers. De TENA Fix zorgt ervoor dat de TENA comfort goed op de plek gehouden wordt, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Hieronder vindt u een instructievideo over hoe u de TENA Comfort en de TENA Fix aan kunt doen bij een liggend persoon:

Naar boven