Abena onderleggers

Abena is een Deens familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de productie van onderleggers met een sterke focus op duurzaamheid. Onderleggers zijn in staat grote hoeveelheden vocht op te nemen en bieden bescherming tegen doorlekken. Onderleggers worden gebruikt ter bescherming van matras, stoel, rolstoel of autostoel.

   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
2 products found
   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
2 products found

 De voordelen van Abena onderleggers:

  • Zijn superzacht en vriendelijk voor de huid
  • De Premium onderlegger heeft een ademende folie die vocht tegenhoudt maar de warmte laat ontsnappen waardoor de kans op huidirritatie minimaal is.
  • Een breed en gevarieerd assortiment: van klein tot groot en in verschillende vochtopnames.
  • Ook verkrijgbaar als wasbare variant. Een duurzaam alternatief voor wegwerponderleggers.
  • Kleine wasbare onderlegger voor gebruik in een (rol)stoel of autostoel met antislipnoppen op de onderzijde.
  • Bieden extra zekerheid tegen doorlekken, bijvoorbeeld in de nacht.

Wanneer gebruikt u een onderlegger?

Een onderlegger wordt ingezet ter bescherming van matras of (rol)stoel als extra zekerheid tegen doorlekken. Bijvoorbeeld als u ’s nachts wilt doorslapen maar er niet zeker van bent dat uw incontinentieproduct voldoende bescherming biedt. Maar ook als u in uw slaap meerdere malen omdraait en uw incontinentieproduct verschuift, biedt een onderlegger die extra bescherming. Abena onderleggers zijn uitstekend geschikt voor de bescherming van uw stoel, autostoel of rolstoel. Er is zelfs een klein formaat wasbare onderlegger met antislip noppen verkrijgbaar. Deze is tot wel 300 keer wasbaar.

Wasbaar of wegwerp?

Abena inlegverbanden hebben een comfortabele pasvorm en zijn voorzien van een handige hechtstrip zodat het verband gemakkelijk in uw eigen onderbroek geplakt kan worden. Inlegverbanden voor urineverlies lijken weliswaar op gewoon maandverband, maar zijn anders van samenstelling. Waar maandverband alleen geschikt is voor opvang van bloed, zijn inlegverbanden geschikt voor opvang van urine én bloed. Inlegverbanden zijn geschikt voor mensen met een actieve levensstijl, die nog zelfredzaam zijn en zichzelf gemakkelijk kunnen verschonen.

Naar boven