Stoelbeschermers

Een waterdichte stoelbeschermer is ideaal wanneer u uw stoel wilt beschermen tegen vocht of andere vloeistoffen. Wanneer iemand incontinent is, incidenteel urine verliest biedt een stoelbeschermer de oplossing. 

   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
5 products found
   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
5 products found

Wanneer kiest u voor een stoelbeschermer?

U kiest voor een stoelbeschermer wanneer u incontinent bent of last heeft van incidenteel urineverlies. Daarnaast kan het ook gebruikt worden wanneer u last heeft van zweten waarbij u veel vocht verliest. Een stoelbeschermer geeft uw stoel een langere levensduur. De stoelbeschermers hebben een zachte toplaag welke het comfort zal verhogen. Onze stoelbeschermers zijn waterdicht, herbruikbaar, hygiënisch en eenvoudig in gebruik. U kunt een stoelbeschermer ook gebruiken voor in uw auto om uw autostoel te beschermen.

Eigenschappen waterdichte stoelbeschermers 

  • Wasbaar
  • Herbruikbaar
  • Comfortabel
  • Neemt snel vocht op
  • In verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar
  • Voelt droog aan
  • Huidvriendelijke bovenzijde
  • Hygiënisch

Vida Stoelbeschermer

Deze wasbare en herbruikbare Vida stoelbeschermers beschermen uw stoel tegen vocht en andere vloeistoffen. De bovenlaag is gemaakt van speciaal materiaal dat vocht snel opneemt en hierdoor droog en comfortabel blijft aanvoelen. De onderlaag is gemaakt van waterafstotende polyurethaan waardoor er geen vocht kan doordringen in de stoel.  Deze stoelbeschermers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Het absorptievermogen is 1 liter.

Wasbaar en herbruikbaar

Wasbare opvangproducten zijn zeer geschikt om urineverlies of andere vloeistoffen op een hygiënische en huidvriendelijke manier op te vangen. Het voordeel van wasbare opvangproducten is dat deze hergebruikt kunnen worden, wat scheelt in kosten en levert een actieve bijdrage aan het milieu.

TENA onderleggers

De TENA bed incontinentie onderleggers zijn te gebruiken voor zowel een waterdichte matrasbeschermer of een stoelbeschermer. Ze zijn ontwikkeld tegen incidenteel urineverlies. Ze hebben een maximaal opvangcapaciteit van 1250 ml. Het is belangrijk om te weten dat deze onderlegger niet wasbaar is, daarom zijn deze per 40 stuks verpakt.

De TENA stoelbeschermer bevat absorberende microkorrels voor een hoog beschermingsniveau en een snelle absorptie. Er zijn verschillende absorptievarianten verkrijgbaar. De mate van de absorptielevels zijn aangegeven door middel van druppels. Hoe meer druppels, hoe hoger het absorptielevel.

Wordt een stoelbeschermer vergoed door de zorgverzekeraar?

Stoelbeschermers vallen onder het incontinentiemateriaal welke vergoed kunnen worden door uw zorgverzekering. Houd hierbij wel rekening met uw eigen risico. Neem voor de mogelijkheden contact op met uw zorgverzekering of lees voor aanschaf eerst uw polis na.

Kijk naast onze stoelbeschermers ook eens naar onze categorie matrasbeschermers.

Naar boven