TENA Bed onderleggers

Extra zekerheid met Tena bed onderleggers. Bed onderleggers van Tena zijn evenals inleggers, broekjes en slips ontwikkeld voor mensen die last hebben van ongewenst urineverlies. Bed onderleggers bieden de ultieme bescherming van uw matras of stoel wanneer er onverhoopt sprake mocht zijn van verlies.
   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
9 products found
   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
9 products found

Wanneer TENA bed onderleggers gebruiken

Mensen met incontinentie voelen zich vaak onzeker. Hoewel u zichzelf zowel overdag als 's nachts prima kunt beschermen met de verschillende soorten incontinentiemateriaal, is er toch altijd de angst voor lekkage. Inleggers, slips of broekjes van Tena kunnen veel vocht verwerken, maar dat is niet oneindig. Op een gegeven moment zijn zij verzadigd. Wanneer zij niet tijdig worden vervangen, kunnen ze gaan doorlekken. Ook kan er lekkage ontstaan wanneer het incontinentiemateriaal zich verplaatst. Tena bed onderleggers kunnen dan uitkomst bieden. Bij gebruik van deze onderleggers kunt u ‘s nachts rustig verder slapen en heeft u geen zorgen over mogelijk vocht verlies. Ook zorgen ze ervoor dat u een stuk minder was hoeft te draaien na urine verlies. Bovendien blijven er geen vervelende geuren of vlekken achter in uw matras.

TENA bed onderleggers bij incidenteel urineverlies

Sommige mensen hebben slechts af en toe last van urineverlies. Misschien vinden zij het niet nodig om iedere nacht gebruik te maken van een inlegger of incontinentiebroekje. Die enkele keer dat er wel sprake is van druppels of scheuten urine, biedt een bed onderlegger uitkomst. Deze bed onderleggers zijn overigens niet alleen geschikt voor in bed. Ook wanneer u op een stoel zit, in een rolstoel of zelfs in de auto, kunnen ze een goede bescherming blijken te zijn wanneer er onverhoopt sprake is van ongewenst urineverlies. Wie het zekere voor het onzekere wil nemen, kiest daarom als extra bescherming voor de bed onderleggers van Tena. Zo houdt u bij een ongelukje uw matras of stoel droog.

TENA bed onderleggers niet enkel voor volwassenen

Niet enkel volwassenen kunnen baat hebben bij gebruik van Tena bed onderleggers. Ook kinderen die regelmatig bedplassen kunnen Tena bed onderleggers gebruiken. Echter is het aan te raden om deze kinderen buiten de bed onderleggers ook nog een luier te laten dragen. Buiten kinderen hebben huisdieren soms ook last van urineverlies. In deze situatie bieden TENA bed onderleggers ook uitkomst.

Hoe gebruik je een TENA bed onderlegger

Meestal wordt de onderlegger onder het laken geplaatst. Hierdoor kan deze bij urineverlies direct de urine opnemen waardoor het bed beschermd blijft. Het hoeslaken moet uiteraard wel vervangen worden. Voor onrustige slapers is er bij veel onderleggers de mogelijkheid om deze aan het bed einde in te steken. Tena bed onderleggers kunt u niet enkel gebruiken voor in bed. Deze kunnen namelijk ook dienen voor op een stoel, bank, rolstoel, rollator of auto.

Doordachte vormgeving TENA bed onderlegger

Zowel het vocht als vervelende geurtjes worden opgeslagen in de kern die is gevuld met papierpulp en absorberende microkorrels. De onderleggers van Tena zijn zo ontworpen dat de pulp goed op zijn plek blijft zitten en niet gaat klonten. Het vocht wordt bovendien verspreid opgenomen. De zachte bovenkant zorgt voor comfort en is vriendelijk voor uw huid. Dankzij de waterproof onderkant kunt u er zeker van zijn dat uw matras droog blijft.

Verschillende absorptieniveaus

Er zijn verschillende onderleggers verkrijgbaar. Dat geldt niet alleen voor de maat, maar ook voor de hoeveelheid vocht die kan worden opgenomen. Zo heeft een Tena Bed Plus van 60 x 40 cm bijvoorbeeld een absorptieniveau van 800 ml, kan de Bed Plus van 60x90 cm een hoeveelheid van 1900 ml aan en is de Bed Super onderligger van 60x90 cm zelfs in staat om 2350 ml vocht vast te houden. Bed onderleggers zijn dus voor iedereen geschikt en kunnen zowel bij incidenteel als zwaar urineverlies bescherming bieden.

Naar boven