Voorkom keuzestress met onze handige keuzehulpen

Een groot en ruim aanbod is fijn, maar kan wel keuzestress opleveren bij het kiezen van een geschikt product. Daarom hebben wij bij Hulpmiddelwereld online keuzehulpen in het leven geroepen.

Onze keuzehulpen geven op maat gemaakte persoonlijke suggesties op basis van een aantal vragen die u eenvoudig online beantwoordt. Zo vindt u vrijwel moeiteloos het geschikte product voor u!

Bekijk hieronder onze keuzehulpen die u helpen in de zoektocht naar een geschikt product!

Keuzehulp seniorentelefoons

Keuzehulp Seniorentelefoons

Het aanbod seniorentelefoons is groot. Huistelefoons, mobieltjes en smartphones. Genoeg keuze dus, fijn! Maar welke seniorentelefoon voldoet aan uw wensen en behoeften?

Seniorentelefoons hebben verschillende specificaties. Zo heeft de een een SOS knop en kunt u met de ander Whatsappen. Zo zijn er nog een legio specificaties. 

Onze online keuzehulp voor seniorentelefoons stelt u een aantal vragen over welke specificaties u belangrijk vindt en aan welke behoeften de telefoon moet voldoen. Aan de hand van uw antwoorden komt er een persoonlijk advies uit welke seniorentelefoon het beste geschikt is voor u. 

Zo vindt u dus snel en gemakkelijk een geschikte seniorentelefoon. Klik hieronder op de button om de keuzehulp voor seniorentelefoons te proberen!

Keuzehulp Incontinentie inleggers

Het aanbod incontinentie inleggers is groot. Dit komt door de diverse, degelijke merken die het aanbieden, maar ook de verschillende gradaties incontinentie. Zo zijn er mensen die af en toe druppeltjes urine verliezen, maar er zijn ook mensen die de gehele blaasinhoud verliezen.

Daarom is het ook belangrijk dat u een incontinentie inlegger vindt met voldoende absoprtiecapacteit zodat de inlegger niet gaat lekken. Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan horen we u al denken. Dat valt gelukkig reuze mee met onze incontinentie inlegger keuzehulp!

Onze incontinentie inlegger keuzehulp is geschikt voor zowel heren als dames en helpt u naar de zoektocht naar de juiste incontinentie inlegger zodat u weer veilig en zelfverzekerd op pad kunt

Klik op onderstaande button en probeer direct de incontinentie inlegger keuzehulp!

Incontinentie inlegger keuzehulp
Incontinentiebroekjes keuzehulp

Keuzehulp incontinentiebroekjes

Ook het assortiment van incontinentiebroekjes en incontinentieluiers is groot. Voor elke gradatie urineverlies is er wel een passend broekje of passende luier. Maar met zoveel keuze is het lastig om nu net dat geschikte broekje of luier te vinden voor uw eigen situatie. 

Vandaar dat we ook een keuzehulp voor incontinentiebroekjes en luiers hebben gemaakt. Aan de hand van een aantal vragen die u online invult, komt er een persoonlijk advies uit welk broekjes of welke luier het meest geschikt is voor u en uw situatie. 

Probeer onze incontinentiebroekjes keuzehulp en kom er binnen een minuut achter welk broekje u het beste kunt gaan!

Keuzehulp rollators

Een goede rollator kan een fijne steun zijn binnenshuis én buitenshuis. Zo kunt u makkelijker uw spulletjes meenemen en biedt een rollator ondersteunen tijdens het lopen en wandelen. De juiste keuze bij een rollator is hierbij belangrijk.

Zo hangt het bijvoorbeeld ervan af of u de rollator binnen gaat gebruiken of juist buiten. Als u vaker de rollator meeneemt met de auto of het openbaar voer dan is een opvouwbare rollator een goede keuze. Zo zijn er nog een aantal factoren waarmee u rekening kunt houden bij het kopen van een rollator. 

De rollator keuzehulp bepaalt aan de hand van de juiste vragen en de door u gegeven antwoorden hierop welke rollator het beste bij u past zodat u er maximale ondersteuning en profijt van kunt hebben.

Klik op onderstaande knop om de rollator keuzehulp te starten en de perfecte rollator voor u te vinden!

Keuzehulp rollators<
Keuzehulp hoofdkussens

Keuzehulp hoofdkussens

Een goede nachtrust is belangrijk voor zowel uw fysieke als mentale gezondheid. En voor een goede nachtrust is een degelijk hoofdkussen essentieel

Welk hoofdkussen het meest geschikt is voor u hangt van een aantal dingen af. Denk hierbij aan uw postuur, maar ook uw favoriete slaaphouding.

Onze online keuzehulp voor hoofdkussens stelt u de juiste vragen en adviseert u op basis van uw antwoorden het perfecte hoofdkussen voor u waar u heerlijk mee kunt wegdromen.

Klik op onderstaande knop om uw ideale hoofdkussen te vinden om een heerlijke nachtrust mee  tegemoet te gaan!

Keuzehulp incontinentieslips

Incontintieslips worden veelal gebruikt bij zwaardere incontinentie, omdat deze over het algemeen een grotere opnamecapaciteit hebben. Maar ook binnen incontinentieslips bestaan diverse opnameniveaus en verschillende topmerken.

De incontinentieslip keuzehulp helpt u met het maken van de beste keuze als het gaat om incontinentieslips en luiers. Op basis van uw antwoorden op de vragen van de keuzehulp komt er een persoonlijk advies naar voren. Zo weet u snel en eenvoudig waar u aantoe bent en kunt u met een gerust hart de juiste incontinentieslip kopen.

Klik op onderstaande knop om de incontinentieslip keuzehulp te proberen!

Keuzehulp incontinentieslips

Naar boven