Klantenservice Hulpmiddelwereld

Retouren

Klachten

Wij streven ernaar om u zo een optimaal en persoonlijk mogelijke service te bieden. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden & onderwerpen die betrekking hebben op onze klantenservice. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice is op verschillende manieren te contacteren. U heeft bij ons nooit te maken met een keuzemenu en zult altijd een echt persoon aan de lijn krijgen. Van onze klantenservice mag u verwachten dat zij met u meedenken om samen tot het juiste antwoord of oplossing te komen. Iedere situatie is anders en hier is onze serviceverlening op gebouwd. Bekijk onderstaand de mogelijkheden die u heeft om ons te contacteren.

Contactformulier

Ons contactformulier kunt u ten allen tijden invullen. Wij merken dat deze voornamelijk in het weekend gebruikt wordt, omdat wij dan niet telefonisch bereikbaar zijn. 95% van al onze contactformulier aanvragen worden door onze medewerkers op maandag al beantwoord. Het contactformulier kunt u invullen door naar deze pagina te gaan.

Telefonisch

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

02 588 13 01

Live chat

U kunt direct met een van onze medewerkers een chatgesprek starten. Deze is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. De Live Chat herkend u aan het grote venster rechtsonder in het scherm met de vraag of wij u nog ergens mee kunnen helpen.  

Veilig een online aankoop doen

Bij ons kunnen wij u op verschillende manieren garanderen dat u in een veilige omgeving een aankoop doet. Wij hanteren verschillende Europese richtlijnen om het u zo veilig en eenvoudig mogelijk te maken online hulpmiddelen aan te schaffen.

U betaald in een volledig versleutelde omgeving omdat wij over een SSL certificaat beschikken. Verder maken wij gebruik van het meest gebruikte & bekende betalingssysteem voor webwinkel, namelijk: Multisafepay.

Verder beschikken wij als sinds 2011 over het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Dit betekent dat Hulpmiddelwereld.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Naar boven