Bedden

   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found
Hoog laag bed Casa Med 2

Hoog laag Bed Casa Med II

Het degelijke hoog laag bed heeft een huiselijke uitstraling door de beuken kleur ombouw. De Casa Med II is een elegant afgewerkt bed met volledig afgesloten motoren. Het hoofd - en voeteinde bord is afgewerkt met een natuurlijke beuken hout look. Optioneel met professionele montage aan huis!
(0)
1399,-

Van: 1199,-

Tot: 1749,-

Aqulia Hoog Laag bed Deluxe

Aqulia Hoog Laag bed Deluxe

Het Aqulia hoog laag bed, geproduceerd in Nederland, heeft een moderne en robuuste uitstraling waardoor die in elke slaap- of woonkamer past. Het bed heeft een volledig elektrische verstelling.
(0)
1745,-
Hoog laag bed Haydn

Hoog laag bed Haydn

Het hoog laag bed Haydn van Thuasne heeft door de kwalitatief hoogwaardige houten componenten een huiselijke uitstraling. Het verschil tussen het Mantovani bed is dat de motor is weggewerkt zodat deze niet zichtbaar is. Dit bedhek wordt geleverd inclusief bedpapegaai en bedhekken. De houten bedhekken zijn gemakkelijk te bedienen en garanderen een veilig gebruik. Met een druk op de knop kunnen de bedhekken worden neergeklapt, ze zijn eenvoudig weer omhoog te brengen. Met behulp van de papegaai is het mogelijk om van lighouding te veranderen en zo nodig te liften. Het hoog laag bed Haydn is eenvoudig en zonder gereedschap te monteren en in 4 delen te demonteren. Zo zijn alle onderdelen goed te benaderen en aan- of af te koppelen, zijn de motoren sterk en storingsvrij en is het frame zeer duurzaam. Het Haydn hoog laag bed is voorzien van een vierdelig ligvlak welke elektrisch verstelbaar is. De functies van het Haydn bed zijn zeer uitgebreid en goed te bedienen met de nieuwe handbediening. Voor de veiligheid is de handbediening voorzien van vergrendelingsset waarbij de functies van het bed zijn te blokkeren.
(0)
1031,95

Van: 999,-

Tot: 1518,90

   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found

Naar boven