Lezen

   

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
19 products found
Vergrootglas opvouwbaar met ledlampje

Vergrootglas opvouwbaar met lampje

Opvouwbaar vergrootglas met led verlichting. Het vergrootglas is ideaal om bepaalde stukken drie keer te vergroten. Het led lampje zorgt ervoor dat u ook bij matig licht gebruikt kunt maken van het vergrootglas.
(0)
19,95
Fysic FL-25LED - Vooraanzicht

Fysic FL-25LED Tafel Loeplamp

Deze LED tafel loeplamp is een kleine loep met flexibele arm die geschikt is voor op de tafel
(0)
39,95
Actie
Fysic FL-30TL 1

Fysic FL-30TL Loeplamp - wit

De Fysic FL-30TL is een lamp met een loep. Dit kan handig zijn voor senioren of mensen wiens zicht beperkt is. De loep kan van pas komen bij het lezen van bijvoorbeeld een boek of de krant of bij het verbeteren van het zicht tijdens handwerk.
(0)

Normale prijs: 49,95

Vanaf 37,95

U bespaart: 24%
Vergrootglas staand met ledverlichting

Vergrootglas staand met ledverlichting

Dit vergrootglas met buigbaar handvat staat in een houder zodat de handen vrij zijn voor andere activiteiten.
(1)
31,95
Vergrootglas Leesliniaal

Vergrootglas Leesliniaal

Heeft u vaker moeite met het lezen van de kleine lettertjes in een krant, telefoonboek of tijdschrift? Dan is de Leesliniaal een zeer geschikte oplossing voor dit probleem.
(1)
9,95
Vergrootglas Rond - 7,5 cm

Vergrootglas Rond

Het Vergrootglas Rond is een handig klassiek vergrootglas dat u helpt bij bijvoorbeeld lezen of puzzelen. Het vergrootglas is eenvoudig mee te nemen en op te bergen.
(4)
Price From: 11,95
Vergrootglas Nekmodel

Vergrootglas Nekmodel

Het Vergrootglas Nekmodel is kan zonder handen gebruikt worden doordat het aan een koord om de nek van de gebruiker hangt. Zo is het vergrootglas ideaal te gebruiken bij bijvoorbeeld breien of haken.
(0)
25,95
Vergrootglas Plat

Vergrootglas Plat

Heeft u moeite met het lezen van van boeken, kranten, tijdschriften en andere documenten, dan is het Vergrootglas Plat een geschikte oplossing. Het Vergrootglas Plat vergoot 2 maal.
(1)
14,95
Schweizer Leesliniaal 20 cm

Schweizer Leesliniaal 20 cm

De Leesliniaal van Schweizer beschikt over een geleidelijn en een vergroting van 1.8 maal. De leesliniaal is dan ook een ideaal hulpmiddel om te lezen voor ouderen of slechtzienden
(0)
37,50
Schweizer Okolux 139 Led Handloep

Schweizer Okolux LED Handloep

De handloep Okolux van Schweizer is een compacte loep die u gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. De handloep is voorzien van een zeer heldere LED verlichting, deze verlichting maakt het lezen niet alleen makkelijker, maar zorgt ook voor contrastvergroting.
(0)
79,50
Vergrootglas creditkaart

Vergrootglas creditkaart

Dit handige vergrootglas van creditkaart formaat kunt u makkelijk meenemen in uw portemonnee. Het vergrootglas vergroot twee maal. 5 cm x 8 cm.
(3)
2,75
Vergrootglas Flexibel

Vergrootglas Flexibel

Heeft u moeite met het lezen van van boeken, kranten, tijdschriften en andere documenten. Het Vergrootglas Flexibel vergoot 2 maal.
(3)
4,95
Vergrootglas Groot met ledverlichting

Vergrootglas met ledverlichting

Handig, rond vergrootglas zonder frame voorzien van heldere ledverlichting. De loep vergroot tweemaal, de biofocal vergroot zes maal. Inclusief hoesje en batterijen. Diameter 11 cm.

(0)
28,95
Vergrootglas op standaard

Vergrootglas op standaard

Vergrootglas (22 x 17 cm) met een verzwaarde basis en een klemmechanisme om aan tafel of bureaublad te bevestigen zodat met vrije hand gewerkt kan worden. Vergroot twee maal. De draaibare arm zorgt ervoor dat het vergrootglas op verschillende posities/hoogten/ hoeken gebruikt kan worden.
(3)
54,95
Vergrootglas pocket met licht

Vergrootglas pocket met licht

Vergrootglas in pocketformaat: afmeting van 5 x 9 cm. Handig mee te nemen. Vergroot twee maal. De biofocal vergroot vier maal.
(2)
7,95
   

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
19 products found

Naar boven