Sta op stoelen

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
6 products found
Actie
Floyd Relaxstoel bruin

Floyd Relaxstoel met Sta-op

De FLoyd is een Relaxstoel met sta-op functie. Deze Sta-op Stoel en Relax Fauteuil in één en is een 100% Nederlands product. Zo is de Floyd een Sta op Stoel een stoel waarin u heerlijk kunt relaxen en daarnaast nog gebruik kan maken van de sta-op functionaliteiten.
(0)

Normale prijs: 2499,-

Vanaf 2099,-

U bespaart: 16%
FitForm Wellness Premium 610 luxe Relaxfauteuil - Sta-op-Stoel

Fitform Wellness Premium 610 Sta-op-Stoel

De FitForm Wellness Premium 610 is voorzien van drie motoren met sta-op-functie. Dankzij deze 3 motoren kunt u de FitForm Wellness 610 volledig horizontaal kantelen, iets dat bij een 2 of 1 motorige stoel niet mogelijk is. Tevens is de FitForm Premium voorzien van een draaifunctie waardoor de relaxfauteuil 360 graden kan draaien, en waardoor deze nog toegankelijker is dan de andere Fitform Wellness Sta-op-Stoelen. De Fitform Wellnes Premium 610 Sta-op-Stoel is standaard uitgevoerd met een zitbreedte van 51 cm en heeft een rugleuninghoogte van 76 cm. Eventuele andere zitbreedte en rugleuninghoogte mogelijk. De Fitform Wellness Premium collectie biedt u alle luxe en comfort die u van een luxe relaxfauteuil mag verwachten. De fitform stoelen worden op maat gemaakt en bevorderen hierdoor een goede zithouding. De Fitform Wellness Premium Sta-op-Stoelen worden helemaal op maat gemaakt en hierbij heeft u de keuze uit diverse opties en mogelijkheden.
(0)
3899,-
Actie
Floyd Sta op stoel

Floyd Sta-op-Stoel - Rood

De FLoyd is een Sta-op-Stoel en Relax Fauteuil in één en is een 100% Nederlands product. Zo is de Floyd een Sta op Stoel een stoel waarin u heerlijk kunt relaxen en daarnaast nog gebruik kan maken van de sta-op functionaliteiten.
(1)

Normale prijs: 2499,-

Vanaf 2099,-

U bespaart: 16%
Fitform 570 Vario Sta-op-Stoel

Fitform 570 Vario Sta-op-Stoel

Heeft u moeite met opstaan, of heeft u veel last van zit- of rugklachten? Dan is de Fitform 570 Vario PRO (Sta op Stoel) zeer geschikt. U wordt in deze sta-op-stoel (zorgfauteuil) optimaal ondersteund en neemt dankzij de vorm een natuurlijke vorm aan. Met de praktische sta-op functie kunt u zelfstandig eenvoudig en veilig opstaan.
(0)
2699,-
Actie
Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel

Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel

De Fitform 580 Elevo (Sta Op Stoel) beschikt over de unieke Fitform Tilt kantelverstelling, dit maakt het mogelijk om de zitting en rugleuning beide naar achteren te kantelen voor het ultieme relax gevoel. De Fitform 580 Elevo is daarom een Relax- en Sta-op-Stoel in één. De Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel is zeer geschikt voor mensen met zit- en rugklachten en mensen die veel moeite hebben met opstaan. Met de Fitform 580 Elevo kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.
(0)

Normale prijs: 1999,-

Vanaf 1799,-

U bespaart: 10%
Fitform 574 Vario Sta-op-Stoel

Fitform 574 Vario Sta-op-Stoel

in het dagelijks leven besteden we veel tijd zittend. Een goede houding en een goede stoel zijn dan belangrijk. Heeft u moeite met opstaan, of heeft u veel last van zit- of rugklachten? Dan is de Fitform 574 Vario zeer geschikt.
(1)
2699,-
   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
6 products found

Naar boven