Maxcom

 

Over Maxcom

Het merk Maxcom levert diverse soorten seniorentelefoons. Deze telefoons zijn speciaal afgestemd op oudere mensen zodat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. De knoppen zijn extra groot en het scherm is eenvoudig af te lezen. Met een speciale telefoon kunnen ouderen langer in hun eigen huis blijven wonen. Ze kunnen dan om hulp vragen als het nodig is en ze kunnen contact opnemen met familie en vrienden. In onze webwinkel vindt u diverse modellen van de Maxcom seniorentelefoons.

Voor wie is een Maxcom telefoon geschikt?

Een Maxcom telefoon is een perfect hulpmiddel voor oudere mensen en mensen met lichamelijke klachten. Vaak komt verminderd zicht met de jaren, hierdoor wordt het moeilijk om de kleine lettertjes op standaard telefoons te lezen. Daarnaast kan het voor ouderen moeilijk zijn om op kleine toetsen te duwen. Bijvoorbeeld door een verminderde controle over de handen. De extra grote knoppen en het duidelijke display maken de Maxcom telefoons zeer gebruiksvriendelijk.

Diverse soorten Maxcom telefoons

De seniorentelefoons van Maxcom zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing voor thuis of onderweg te vinden. Als u voornamelijk thuis bent dan kunt u voor een huistelefoon kiezen. Bij de senioren huistelefoons heeft u keuze uit varianten met een hoorn en modellen met een standaard. De laatste optie lijkt meer op een mobiele telefoon. Enkele huistelefoons worden geleverd met een SOS knop of SOS armband. U kunt daardoor meteen om hulp vragen in een noodgeval.

Gaat u juist graag op pad? Dan kunt u voor een senioren mobiel kiezen. Dankzij het kleine formaat kunt u de mobiel eenvoudig meenemen in uw tas of in een jaszak. Deze speciale senioren gsm’s hebben grote knoppen waardoor u bijvoorbeeld makkelijk een nummer in kunt toetsen. U heeft keuze uit standaard mobiele telefoons en uit mobiele telefoons met een klapscherm.

Kenmerken van de Maxcom seniorentelefoons

De meeste telefoons van Maxcom zijn geschikt om te gebruiken met een gehoorapparaat. U kunt het volume veelal zelf zachter of harder zetten. Zo kunt u de ander goed verstaan zonder dat u last krijgt van uw oren. Vaak bevatten de seniorentelefoons een SOS knop zodat u gelijk iemand kunt bellen in een noodgeval. Deze knop is een praktische toevoeging en het is een geruststellend idee dat u meteen om hulp kunt vragen. Doordat de meeste modellen weinig extra functies bevatten zijn de telefoons makkelijk in gebruik. U raakt dan niet in de war van functies die u niet kent of niet nodig heeft. Sommige knoppen zijn voorzien van een symbool of een opvallende kleur zodat u direct weet welke knop u dient te gebruiken.

Voor meer informatie over een bepaalde telefoon kunt u de productomschrijvingen raadplegen. Hierin staan alle kenmerken van een model. U kunt ook contact opnemen met onze specialisten als u vragen heeft of als u advies wilt hebben.

Op zoek naar andere hulpmiddelen?

Bent u op zoek naar andere hulpmiddelen? Dan kunt u een kijkje nemen bij de andere merken in onze webshop zoals Etac en Attends. Elk merk richt zich op bepaalde hulpmiddelen, waardoor u altijd uit meerdere opties kunt kiezen.

Naar boven