Mondkapjes kinderen

Mondkapje voor uw kind kopen? Mondkapjes in kindermaat koopt u snel en eenvoudig bij Hulpmiddelwereld. We bieden niet medische, wegwerp mondkapjes aan voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De kinder mondkapjes zijn te verkrijgen in de kleur roze en blauw en hebben een leuke, vrolijke print.

   

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
1 products found
   

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
1 products found

Een mondkapje voor uw kind kopen?

Een mondkapje voor uw kind kopen kan lastig zijn. De maat moet juist zijn en het is natuurlijk geweldig voor het kind als het een leuk uitziend mondkapje is waardoor uw kind het mondkapje ook wilt dragen.

Daarbij moet de keuze gemaakt worden of u voor wegwerp mondkapjes wilt gaan of voor een wasbaar mondkapje. Het voordeel van een wasbaar mondkapje is dat u deze maar eens in de zoveel tijd hoeft aan te schaffen en dat deze hergebruikt kunnen worden. Het nadeel is dat ze eigenlijk na elke keer dat ze gedragen zijn op 60 graden gewassen moeten worden. Wegwerp mondkapjes kun je eenvoudig na gebruik in de afvalbak gooien en zijn vaker in een grootverpakking verkrijgbaar. U kunt er dus ook een tijdje mee vooruit.

De mondkapjes voor kinderen die Hulpmiddelwereld aanbiedt zijn wegwerp mondkapjes. Ze kunnen dus na elk gebruik worden weggegooid. Ook als uw kind het mondkapje afdoet en op de grond gooit. U kunt dan makkelijk een schone opdoen. Tevens komen ze in een doos van 50 stuks. Met deze voorraad kunt u een paar weken vooruit. En hoewel ze niet medisch zijn, hebben ze wel een Filtration Rate van >95%.

Leuke wegwerp mondkapjes voor uw kind bestelt u dus eenvoudig en snel bij Hulpmiddelwereld.

 

Mondkapjes in kindermaat

Mondkapjes in kindermaat zijn mondkapjes die beter aansluiten bij het gezicht van uw kind. Over het algemeen geldt hoe beter een mondkapje aansluit op het gezicht, hoe beter deze beschermt. Veelal hebben kinder mondkapjes een leuk motiefje met vrolijke kleuren om het zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen op het mondkapje te dragen.

 

Is een mondkapje voor uw kind in het ov verplicht?

Een mondkapje in het ov voor kinderen die 13 jaar of ouder zijn is verplicht. Het dragen van een mondkapje is, net zoals bij volwassenen, verplicht wanneer ze met de bus, trein of metro reizen. Ook op het perron, station en bij de halte moet het mondkapje al gedragen worden.

Als u of uw kind van 13 jaar of ouder geen mondkapje draagt in het ov dan riskeert u een boete van 95 euro. Zorg er dus altijd voor dat als u met het ov gaat reizen dat u een mondkapje bij heeft.

 

Andere mondkapjes buiten kinder mondkapjes

Bij Hulpmiddelwereld kunt u naast kinder mondkapjes, ook medische mondkapjes voor volwassenen kopen, zoals FFP2 maskers en chirurgische mondmaskers type IIR. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveel heden. De FFP2 maskers kunt u per 10 stuks of 30 stuks bestellen. De Chirurgische mondmasker bestelt u per 50 stuks, 100 stuks, 500 stuks, 1.000 stuks, 2.500 stuks of 10.000 stuks.

 Voor meer beschermingsmiddelen, neem eens een kijkje op onze algemene beschermingsmiddelen pagina

Naar boven