Loophulpmiddelen

Een loophulpmiddel kan het verschil maken tussen of u wel of niet mobiel bent. Wanneer lopen niet meer zo makkelijk gaat, kunnen wandelstokken, looprekken of elleboogkrukken een goede dienst bewijzen en ervoor zorgen dat u zelfstandig kunt blijven lopen.

   

Artikelen 1 tot 24 van 42 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
42 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 42 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
42 products found

Wandelstokken

Wandelstokken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld de wandelstok overal mee naar toe nemen? Dan is een opvouwbaar model precies wat u zoekt. Veel wandelstokken beschikken over een ergonomisch of anatomisch voorgevormd handvat, daardoor bent u verzekerd van een stevige greep. Wandelstokken zijn overigens niet alleen een uitkomst voor personen die slecht ter been zijn. Ook voor wandelaars is het een prima loophulpmiddel. Het ontlast de enkels, de knieën en de rug. Dankzij de wandelstok kunt u langer en bovendien stabieler blijven doorlopen.

Looprekken

Wanneer u slecht ter been bent of moeite heeft om uw evenwicht te bewaren, zijn looprekken een uitstekend loophulpmiddel. Niet alleen praktisch bieden ze uitkomst, het kan u ook helpen om uw angst te overwinnen dat u zult vallen. Wanneer de angst de overhand krijgt, kan dat tot gevolg hebben dat u de straat niet meer op durft. Met behulp van een looprek verbetert u uw mobiliteit aanzienlijk. U kunt voortaan weer zelfstandig een boodschap doen of een blokje rond gaan. Looprekken beschikken over vier poten of zijn voorzien van twee poten en twee wielen. U kunt een looprek zowel buiten als binnen gebruiken.

Elleboogkrukken

Heeft u uw been gebroken of is deze op een andere manier aangedaan? Dan bent u gebaat bij een elleboogkruk. Dankzij dit hulpmiddel kunt u zich zelfstandig blijven verplaatsen en voelt u zich bovendien een stuk veiliger. Dankzij de rubberen doppen onder de krukken die zorgen voor extra grip en extra ondersteuning, zult u niet zo snel vallen of uitglijden. Bovendien profiteren uw handen van het comfort van de anatomische of ergonomische handgrepen. De elleboogkruk kunt u zowel los of per paar gebruiken. Ook zijn ze verkrijgbaar met een open en een gesloten manchet.

Naar boven