Binnen rollators

In deze categorie vindt u al onze Binnen Rollators. Een Binnen Rollator is speciaal ontwikkeld om goed mee uit de voeten te kunnen in kleinere, krappe ruimtes. Ze zijn dan ook zeer wendbaar. De meeste Binnen Rollators zijn eenvoudig opklapbaar, nemen weinig ruimte in beslag en beschikken standaard over een dienblad. Verder zult u bij een Binnen Rollator merken dat deze speciale wieltjes heeft om geruisloos te rijden en beschadigingen op de ondergrond te voorkomen.

   

24 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
24 products found
   

24 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
24 products found

Kenmerken van een rollator voor binnen

Binnen rollators zijn helemaal afgestemd op het gebruik binnenshuis. Deze modellen zijn kleiner en wendbaarder dan de standaard rollators die buiten gebruikt worden. De rollators voor binnen hebben vier wielen waardoor ze stabiel op de grond staan. U krijgt zo voldoende steun tijdens het wandelen. De meeste modellen zijn voorzien van een tasje met ritssluiting aan de voorkant. Zo kunt u eenvoudig spullen meenemen als u gaat wandelen. Een binnenrollator met dienblad is erg handig als u eten en drinken wilt verplaatsen. Sommige modellen bevatten zowel een tasje als een dienblad.

Elk model is uiteraard voorzien van remmen, de remkabels zijn op zo’n manier vastgemaakt gemaakt dat ze niet uitsteken. U kunt daardoor niet ineens ergens achter blijven haken. De handgrepen zijn voorzien van een materiaal dat prettig aanvoelt en dat voor extra grip zorgt. Voor meer informatie over een specifieke rollator kunt u de productomschrijving raadplegen. Daarin staan de voor- en nadelen en de kenmerken van het model. Als u vragen heeft of als u graag advies wil, kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen u bij het uitzoeken van een geschikte rollator.

Voordelen van een binnenrollator

Een rollator voor binnen is een zeer goede keuze als u veel tijd binnenshuis doorbrengt. Als u moeite heeft met wandelen geeft een rollator u weer zekerheid. Doordat de rollator u ondersteunt hoeft u niet bang te zijn om te vallen. U kunt dan weer lopen met een veilig gevoel. Dankzij het kleine formaat en de wendbaarheid kunt u eenvoudig wandelen, zelfs in kleine ruimtes. De wieltjes zijn keurig afgewerkt en zo gemaakt dat ze geen krassen of beschadigingen op de vloer achterlaten.

U hoeft dus niet bang te zijn dat het gebruik van een binnen rollator uw vloer beschadigt. De modellen met een dienblad zijn erg handig als u geen eten en drinken meer durft te verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u trillende handen heeft of omdat u uw handen gebruikt om steun te zoeken tijdens het lopen. Met zo’n speciale binnenrollator kunt u het eten en drinken op het dienblad zetten en op die manier vervoeren. Dit is veiliger en het voorkomt knoeien.

Hulp bij de mobiliteit

Slecht ter been zijn is erg vervelend. In onze webshop bieden wij dan ook meerdere producten aan die u hierbij helpen. Met drempelhulpen kunt u makkelijk met uw binnen rollator over drempels heen. Om u buiten voort te bewegen zou u gebruik kunnen maken van een looprek of scootmobiel. Deze hulpmiddelen geven u de vrijheid om weer op pad te kunnen gaan.

Naar boven