Opvouwbare scootmobiel

Een scootmobiel geeft u veel vrijheid wanneer u vanwege omstandigheden minder mobiel bent. U kunt dan alsnog kleine en grote afstanden afleggen. Een opvouwbare scootmobiel biedt u nog meer vrijheid dan een gewone scootmobiel. Doordat deze tot een klein formaat opgevouwen kan worden, is deze eenvoudig mee te nemen. Zo kunt u gewoon mee blijven gaan met uitjes. U kunt op deze pagina ons aanbod aan opvouwbare scootmobielen bekijken.

   

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
1 products found
   

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
1 products found

Kenmerken van een opvouwbare scootmobiel

Qua uiterlijk is een opvouwbare scootmobiel nagenoeg gelijk aan een standaard scootmobiel. Een opvouwbare scootmobiel heeft drie of vier wielen, een stuur, een stoel en een bodem waar u uw voeten op zet. Vaak zijn deze modellen smaller dan een standaard model zodat deze zo min mogelijk ruimte innemen. De meeste modellen hebben een mandje aan de voorkant waar u spullen in mee kunt nemen. Dit is erg handig als u de scootmobiel gaat gebruiken om boodschappen te doen. Daarnaast heeft de stoel veelal armleuningen. U kunt dan tijdens het rijden uw armen op de leuningen laten rusten. Dit zorgt voor een ontspannen en aangename houding.

Het aantal wielen van een scootmobiel brengt andere voor- en nadelen met zich mee. Modellen met drie wielen zijn wendbaarder, terwijl modellen met vier wielen stabieler op de weg liggen. Deze informatie komt goed van pas bij het uitzoeken van een geschikt model. U kunt namelijk alleen zelf bepalen wat u belangrijk vindt en waarvoor u de scootmobiel gaat gebruiken. Vindt u het lastig om te bepalen welk model voor u de beste optie is? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij kijken samen met u welke punten voor u van belang zijn en welke scootmobiel aan deze punten voldoet. Tevens kunt u ze vragen stellen als u meer informatie nodig heeft.

Voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Elke opvouwbare scootmobiel kunt u binnen enkele minuten opvouwen. In opgevouwen stand is de scootmobiel eenvoudig mee te nemen in de achterbak van een auto. Dit komt erg goed van pas als u regelmatig uitjes heeft. Als u bijvoorbeeld een dagje met de familie op pad gaat, dan kunnen zij of u zelf de scootmobiel inklappen en in de achterbak tillen. Eenmaal op de bestemming aangekomen kan de scootmobiel weer uitgevouwen worden zodat u er gebruik van kunt maken. De opvouwbare modellen geven u hierdoor meer vrijheid dan standaard modellen. U hoeft geen uitjes meer te missen omdat uw scootmobiel lastig mee te nemen is. Zo kunt u blijven genieten van leuke activiteiten. Tevens is een opvouwbare scootmobiel eenvoudig op te bergen, zelfs als u niet veel ruimte daarvoor heeft.

Accessoires voor uw scootmobiel

Uw scootmobiel is te upgraden met verschillende accessoires zoals diverse handige scootmobieltassen die u makkelijk aan uw scootmobiel kunt bevestigen om zo gemakkelijk uw spulletjes of boodschappen mee te vervoeren, een scootmobiel beschermer of een cape die u beschermt tegen regen en wind op uw scootmobiel. Bekijk al onze scootmobiel accessoires hier!

Naar boven