Scootmobiel accessoires

Om het gebruiken van uw scootmobiel nog praktischer en comfortabeler te maken, kunt u verschillende scootmobiel accessoires gebruiken. Onder deze accessoires vallen bijvoorbeeld tassen, capes en een waterdichte bescherming voor de scootmobiel. Zo kunt u uw scootmobiel van alle gemakken voorzien. Op deze pagina kunt u de diverse accessoires bekijken.

   

19 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
19 products found
   

19 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
19 products found

Diverse soorten scootmobiel accessoires

In ons aanbod heeft u keuze uit meerdere accessoires die uw scootmobiel praktischer en comfortabeler maken. Als u regelmatig een stuk rijdt met uw scootmobiel is de kans groot dat u wel eens in een regenbui terecht komt. U kunt dan gebruik maken van een waterdichte bescherming voor de zitting en het display. Dit voorkomt dat uw scootmobiel vies wordt en wellicht defecten krijgt. Om zelf te voorkomen dat u nat wordt draagt u een cape of een poncho. De leg capes kunt u tevens gebruiken om uw benen warm te houden.

Comfort is belangrijk bij een scootmobiel, zeker als u er voor een lange tijd gebruik van maakt. U kunt het zitten aangenamer maken door een fleece zitting te gebruiken. Dit voelt warm en zacht aan. Als u regelmatig boodschappen doet of iets mee wil nemen mag een tas niet ontbreken. Er zijn verschillende tassen verkrijgbaar die gemonteerd worden onder de armleuningen of aan de achterkant van de rugleuning. Tevens kunt u een telefoonhouder nemen die vastgemaakt wordt onder het stuur.

Om te voorkomen dat uw spullen nat worden zijn er waterdichte tassen verkrijgbaar. Wilt u grote tassen of koffers meenemen? Voorziet u uw scootmobiel dan van een drager. Deze wordt vastgemaakt aan de achterkant zodat u grote spullen kunt vervoeren. Als u de scootmobiel tijdelijk niet gebruikt kunt u een beschermhoes eroverheen leggen. Deze beschermt uw scootmobiel tegen vocht en stof.

Voordelen van scootmobiel accessoires

Als u regelmatig gebruik maakt van uw scootmobiel is het zeker de moeite waard om enkele accessoires aan te overwegen. Met een beschermende hoes voorkomt u dat stof en vocht bij de scootmobiel kunnen komen. De scootmobiel blijft dan altijd als nieuw. Op regenachtige dagen zorgen de waterdichte beschermers ervoor dat uw scootmobiel niet doorweekt raakt. Dit komt de bekleding niet altijd ten goeden en het kan aardig lang duren voordat dit weer helemaal opgedroogd is. Om zelf te voorkomen dat u kou vat en ziek wordt kunt u een cape, leg cape of poncho gebruiken. Met deze accessoires hoeft u zich niet tegen te laten houden door een regenbui. Dankzij de verschillende tassen en de drager kunt u alle spullen meenemen die u nodig heeft. Dit is handig als u bijvoorbeeld boodschappen doet of op reis gaat, zodat u niet zelf een tas vast hoeft te houden.

Naar boven