Onze Winkel

Het aanschaffen van een hulpmiddel is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Via onze website heeft u toegang tot meer dan 6.000 verschillende hulpmiddelen. Voor elke ruimte in huis bestaan hulpmiddelen, die eraan bijdragen dat u langer zelfstandig, maar vooral comfortabel thuis kunt blijven wonen.

Voor de aanschaf van bepaalde hulpmiddelen zoekt u wellicht naar persoonlijke begeleiding en een deskundig advies op maat. Speciaal daarvoor hebben wij een mooi ingerichte winkel, waar onze adviseurs voor u klaar staan. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van een keuze voor een bepaald hulpmiddel, maar ook voor het aanmeten daarvan. Een sta-op-stoel op maat, kan bijvoorbeeld uitsluitend door gecertificeerde adviseurs aangemeten worden bij u thuis of in onze winkel. Uiteraard zijn onze adviseurs volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van deze hulpmiddelen. 

Bezoekadres Winkel:

Wanneer u in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. Hoewel wij een breed assortiment tentoonstellen in onze showroom is het voor ons ondoenlijk om alle producten van de website (ca. 3.500) op voorraad te hebben in de winkel. Wanneer u onze winkel wilt bezoeken voor een specifiek product doet u er verstandig aan om vooraf even te bellen naar 02 588 13 01. Op die manier kunnen we teleurstellingen voorkomen.

Maastricht - Weerhuisweg 4 (gevestigd in het gebouw van MediReva)

Openingstijden: Ma t/m vrij 9.00-17.00 uur

De winkel in Maastricht heeft in de zomer haar normale openingstijden.

Onze winkel in Maastricht uitgelicht bij RTL4


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Langer Thuis Wonen Huis

Op onze website kunt u kennis maken met het (digitale) Langer Thuis Wonen Huis. Het huis geeft per ruimte inzicht in de mogelijkheden die er zijn om hulpmiddelen in te zetten. Op die manier hebben we ook onze showroom ingericht.
Wanneer u onze showroom bezoekt, loopt u in feite door alle ruimtes in huis zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. We hebben niet alleen deze ruimtes nagebootst, maar deze ook uitgerust met de relevante hulpmiddelen.

Natuurlijk hebben we niet alleen gedacht aan hulpmiddelen voor in huis. In de showroom treft u ook een breed assortiment scootmobielen, rollators, rolstoelen, krukken en andere loophulpmiddelen aan.

Naar boven