Over Hulpmiddelwereld

 

Onze weg naar de beste klantbeleving in de sector.vooruitgang in de zorgsector.

Om maar meteen met een quote in huis te vallen: “Imagination is everything. It is the preview of life’s coming attractions. Imagination is more important than knowledge.” Albert Einstein

Met deze nieuwe site proberen we buiten de kaders te denken door bijvoorbeeld als eerste een interactief huis te presenteren waarbij het mogelijk is om direct de producten per ruimte in het huis te kopen.


Over ons

Tja, eigenlijk heeft bijna elke website wel een kopje “over ons”. Uiteraard geen verrassing dat hier vaak een positief verhaal staat over het betreffende bedrijf. Als u meer wilt weten over ons, dan zouden we u het liefst adviseren om te vragen wat onze klanten van ons vinden. Bij Hulpmiddelwereld vragen wij al onze klanten om onze service na elke aankoop te beoordelen. Ook kunnen klanten onze producten specifiek beoordelen. Graag nodigen wij u uit om via deze link de klantervaringen te lezen.

Mocht u toch écht op zoek zijn naar een standaard "over ons" tekst, dan willen we u uiteraard niet teleurstellen:

Hulpmiddelwereld is in 2009 opgericht met als doel het aanbieden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Vaak kunnen eenvoudige hulpmiddelen als een rollator, grijper of wandbeugel een wereld van verschil betekenen. Onze producten kunnen bijdragen aan de zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten.

Door de jaren heen hebben wij ons assortiment aan ADL- Hulpmiddelen voortdurend uitgebreid. De hulpmiddelen op onze website zijn met zorg voor u geselecteerd. Uit het beschikbare aanbod hebben wij de beste kwaliteit voor u geselecteerd.

Uiteraard is niet alleen het assortiment van belang. Zeker zo belangrijk vinden wij het om u te voorzien van advies bij de aanschaf van uw hulpmiddel. Hierbij maken wij gebruik van de kennis van ergo- en fysiotherapeuten en adviseren wij u op basis van de ervaringen van onze klanten met dit specifieke hulpmiddel.

Inmiddels is Hulpmiddelwereld uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van Hulpmiddelen. Niet alleen particulieren, maar ook veel ergo- en fysiotherapeuten weten ons te vinden. Speciaal voor zorgprofessionals en instellingen bieden wij een zakelijk account aan.

Mocht u meer over ons willen weten, dan bel ons gerust.


Onze geschiedenis

2020 collectie
langer zelfstandig wonen
langer zelfstandig wonen
langer zelfstandig wonen
MediReva
1000
foto oprichters

Naar boven