oxo good grips

oxo good grips

Dé OXO Good Grips bestek Webshop. Alle OXO bestek producten op één plek.

 

Good Grips bestek speciaal voor mensen met Parkinson, reuma en spasticiteit

Het OXO bestek ligt comfortabel in de hand en is voorzien van schokabsorberende handvaten. Het bestek geeft zelfs bij vochtigheid een goede houvast. Door het zachte materiaal met de flexibele ribbels past het bestek zich aan elke hand aan. Producten zoals de Good Grips vork en lepels kunnen gebogen worden richting de mond voor eenvoudiger eetgemak. De Good Grips lepel en vork zijn zowel geschikt voor linkshandig als rechtshandig gebruik. 

Verzwaard bestek van Good Grips

Het verzwaarde bestek van Good Grips is zoals de naam al doet vermoeden "verzwaard". Door het bestek te verzwaren worden trillingen verminderd en krijgen mensen met Parkinson meer controle over hun bestek. Bij de lepel is een extra hoge opstaande rand gecreëerd die de kans op knoeien verminderd. Net zoals bij het gewone bestek van Good Grips zijn de verzwaarde lepels en vorken voorzien van een buigbare hals voor het eenvoudiger bereiken van de mond. De verzwaarde lepels zijn er in twee formaten; theelepel en gewone lepel.

Voordelen Gebogen lepel en vork

Een gehoekte lepel of vork houdt de pols en arm in een natuurlijke anatomische houding, en voorkomt dat er grote inspanningen geleverd moeten worden die de pols kunnen forceren. 

Gecoat bestek van Good Grips voor mensen met bijtreflexen

Het gecoate bestek van Good Grips is speciaal voor mensen met bijtreflexen. De speciale plastisol laag om de aangepaste lepels beschermt lippen en tanden. Door het gecoate bestek onder koud water af te wassen wordt de levensduur van het gecoate bestek verlengd,  Dit bestek wordt niet aanbevolen voor mensen met zeer stevige bijtreflexen.

Good grips bestek

Naar boven