Plexiglas schermen

Een plexiglas scherm kopen is iets waar veel mensen en vooral werknemers zich de laatste tijd mee bezighouden. Plexiglas schermen kunnen werkplekken en uw werkomgeving veiliger maken voor uw werknemers of klanten. Een plexiglas scherm kan dienen als (extra) beschermlaag tussen klanten en werknemers of tussen werknemers als een afstand van 1,5 meter niet gehandhaafd kan worden. Hier bij Hulpmiddelwereld bieden we staande plexiglas schermen aan in twee formaten en met of zonder opening. Bekijk ze hieronder!

Plexiglas

Plexiglas schermen staand

  • In de maten 60 x 80 cm en 115 x 80 cm
  • Met of zonder opening van 22 x 10 cm
  • Stevige aluminium pootjes


Levertijd 3 tot 5 werkdagen


Vanaf €40,91 per stuk excl. BTW
Vanaf €49,50 per stuk incl. BTW

Het is niet mogelijk dit product te retourneren.

Een plexiglas scherm voor een veilige (werk)omgeving

Langzaamaan mogen steeds meer zaken en bedrijven hun deuren weer gaan openen voor hun klanten en mogen werknemers weer terugkeren naar hun kantoor. Hiervoor is wel een veilige (werk)omgeving vereist. Een veilige omgeving met een laag besmettingsgevaar kan dan ook gecreëerd worden indien er tussen klanten en werknemers of tussen werknemers 1,5 meter afstand gehandhaafd kan worden. Maar niet voor alle bedrijven die hun deuren weer gaan openen of waar werknemers weer naar kantoor gaan is dit haalbaar. Indien er geen 1,5 meter afstand gehandhaafd kan worden of indien de werkgever extra veiligheid wilt creëren, kan de werkgever ervoor kiezen om beschermingsmiddelen aan te schaffen en te implementeren. Een plexiglas scherm is een voorbeeld van zo’n beschermingsmiddel. Plexiglas schermen kunnen een beschermlaag vormen tussen werknemers of tussen werknemers en klanten zonder belet te worden in hun werkzaamheden.

Een plexiglas scherm kopen bij Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld helpt u graag bij het creëren van een veilige werkomgeving. Daarom bieden wij twee formaten plexiglas schermen aan: 60 cm x 80 cm en 115 cm x 80 cm. Beiden formaten kunnen met of zonder opening van 22 cm x 10 cm aangeschaft worden. De plexiglas schermen worden geleverd met een stevige aluminium standaard (4 cm x 4 cm x 20cm) en kunnen daardoor eenvoudig bij bijvoorbeeld de kassa of op de toonbank neergezet worden. De opening zorgt ervoor dat u makkelijk geld, documenten of andere dingen kunt uitwisselen. Het plexiglas scherm is 4 mm dik. Bestel ze snel en creëer een veilige omgeving voor uw werknemers en klanten!.

Aanvullende beschermingsmiddelen die de moeite waard zijn om te overwegen

Met de aanschaf van een plexiglas scherm bent u al goed op weg een veilige omgeving te creëren voor uzelf, uw werknemers en uw klanten. Maar alleen plexiglas schermen plaatsen is wellicht niet voldoende. U kunt ook nog overwegen om mondkapjes of een FFP3 maskers of FFP2 maskers voor u en uw werknemers aan te schaffen als uw werknemers veel samenwerken of veel klantcontact hebben. Zoekt u niet-medische mondkapje? Die hebben we in een wasbare mondkapjes variant en een wegwerp variant. Daarnaast zou het ook bijdragen als u uzelf en uw werknemers en wellicht indien van toepassing uw klanten voorziet van desinfecterende handgel. Dit is zeker handig indien er niet zo gemakkelijk toegang is tot een kraan om de handen goed te reinigen. Elk beschermingsmiddel helpt mee aan een veiligere (werk)omgeving!

Naar boven