Silvana Support

Het Silvana Support hoofdkussen is het bestverkochte hoofdkussen in Nederland en België

 

Over Silvana Kussens

Tot aan de jaren ’70 werd het slaapcomfort van de consument hoofdzakelijk bepaald door het matras en de bedbodem. Aan het hoofdkussen werd weinig tot geen aandacht besteed. Dit terwijl een goed hoofdkussen zorgt voor een derde van het slaapcomfort. Het beoogde slaapcomfort werd daarom zelden bereikt. 30 jaar geleden begon Silvana daarom met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen.

Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun. De laatste jaren is het Silvana assortiment flink uitgebreid om aan de grote verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen. Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort.

Missie Silvana

Een hoofdkussen en een dekbed voor elke type slaper! Het juiste hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument centraal te stellen.

Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.

Benieuwd welk Silvana Support hoofdkussen het beste bij u past? Deze Silvana Support Keuzehulp geeft u een goed idee welk kussen het beste bij u past.

Silvana Support Kussens worden volledig in Nederland geproduceerd

Alle Silvana Support Kussens worden in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor is de kwaliteit van de Silvana Support Kussens gegarandeerd.

Daarnaast voldoet het hele productieproces van de Silvana producten aan de strengste Europese normen. Verder worden er geen chemische middelen toegepast in de vervaardiging van de hoofdkussens en dekbedden. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over de manier waarop de Silvana kussens en dekbedden zijn geproduceerd.

Gebruik van hoogwaardige materialen

Silvana Support Kussens worden enkel samengesteld uit hoogwaardige materialen. Voor de kussens worden bijvoorbeeld synthetische merkvezels gebruikt. Hierdoor hebben Silvana hoofdkussens een sterk verbeterde vochtregulatie dan reguliere kussens.

Naar boven