Pantoffels

Wanneer u wel eens last heeft van koude voeten in de wintermaanden of bent u wel eens bang dat u met sokken kan uitglijden en vallen, dan zijn onze pantoffels de oplossing. Wij bieden verschillende dames en heren pantoffels aan welke allemaal voorzien zijn van anti-slip zolen, klittenbandsluiting en een grote opening.

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found
   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found

Waarom pantoffels dragen?

Pantoffels zijn dé schoenen om binnenshuis te dragen wanneer u op zoek bent naar comfort en aangename warme voeten. Pantoffels zijn namelijk net iets lichter dan gewone schoenen en uw voeten worden heerlijk warm gehouden. Daarnaast zijn pantoffels vaak gemaakt van soepel materiaal waardoor je ze makkelijk aan- en uit kan trekken.

Sloffen voor koude voeten

Iedereen heeft wel eens last van koude voeten in de wintermaanden. Koude voeten komen zowel bij jongere als bij oudere mensen voor. Sommige mensen hebben hier meer last van dan andere mensen. Dit kan vervelend worden als koude voeten niet opgewarmd raken, want behalve dat dit niet prettig en soms zelfs pijnlijk is, kost het je lichaam ook veel extra energie.

De oorzaak van koude voeten kan verschillende redenen hebben. Vaak speelt een slechte bloedcirculatie een rol maar er kunnen ook andere factoren meespelen zoals:

 • Knellende, te kleine schoenen
 • Te lang in eenzelfde houding zitten of staan zonder beweging
 • Roken
 • Medische oorzaken zoals diabetes, reuma of hartproblemen

Wat kun je zelf doen tegen koude voeten?

Ten eerste kunt u natuurlijk comfortabele pantoffels kopen voor binnenshuis, maar u kunt ook uw voeten (laten) masseren of meer bewegen zoals regelmatig een wandeling te maken. Draag bijvoorbeeld ook wollen sokken, wol bevordert namelijk de bloedcirculatie.

Maar pantoffels zijn niet alleen maar handig tegen koude voeten, andere doeleinden om pantoffels aan te schaffen zijn:

 • Als u last van uw voeten heeft door veel lopen of langdurig gestaan te hebben, bieden pantoffels uw voeten de rust die ze nodig hebben
 • Schoenen kunnen uw vloer beschadigen, denk aan strepen of krassen. Het dragen van pantoffels binnenshuis zal uw vloer mooi houden
 • Qua hygiëne kunnen het dragen van pantoffels zorgen voor betere omstandigheden van uw voeten doordat er minder vuil aan uw voeten komt.

Verschillende soorten pantoffels

De pantoffels die wij aanbieden sluiten zowel om de voorvoet als om de hiel. Hierdoor wordt de gehele voet warm gehouden en biedt deze schoen extra steun tijdens het lopen binnenshuis. Ook zijn er pantoffels met een hoger model welke rondom de enkels sluit en dus de gehele voet en enkel warm houden en volledige steun bieden.

Wij bieden dames en heren pantoffels van het merk Dunlop aan. Deze Dunlop pantoffels zijn heerlijk comfortabel om binnenshuis te dragen. Ze zien er ook nog eens stijlvol uit en zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. De Dunlop pantoffels zijn voorzien van een grote wijde opening waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor mensen met gezwollen of dikke voeten. Ook zijn de pantoffels hierdoor eenvoudig aan- en uit te trekken.

Daarnaast hebben wij ook Pullman Verbandschoenen in ons assortiment. Deze bieden een oplossing wanneer u last heeft van een ontsteking in uw voet, matige enkelstabiliteit of blijvende postoperatieve oedeem/vocht. Ook zijn deze pantoffels zeer geschikt bij klauwtenen, hallux valgus of reumatoïde artritis in de voeten. Doordat de schoen geheel open gemaakt kan worden en sluit door middel van klittenband zijn deze pantoffels zeer eenvoudig aan te trekken. Een aantal voordelen van deze verbandschoenen zijn het hoge model, extra versteviging bij de enkel, stevige anti-slip zool, unisex en wasbaar. Voor meer voordelen kunt u het product bekijken.

Eigenschappen pantoffels

 • Eenvoudig aan en uit te trekken
 • Voorzien van klittenbandsluiting
 • Voorzien van een grote wijde opening
 • Anti-slip zolen
 • Verschillende modellen

Worden pantoffels vergoed door de zorgverzekeraar?

Pantoffels worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt dit zelf aanschaffen. Mocht u advies willen over de pantoffels, dan zitten onze medewerkers klaar om u te helpen!

 

Naar boven