Enkelbrace

Eenk enkelbrace kan worden aangeschaft wanneer u last hebt van klachten bij de nekel. De enkelbrace functioneert ter ondersteuning van de enkel zodat allerdaage activiteiten moeiteloos kunnen worden. Bij Hulpmiddelwereld hebben we een variërend aanbod van enkelbraces voor verschillende soorten activiteiten.

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found
   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found

Een enkelbrace kan worden aangeschaft wanneer u last hebt van klachten bij de nekel. De enkelbrace functioneert ter ondersteuning van de enkel zodat allerdaage activiteiten moeiteloos kunnen worden. Bij Hulpmiddelwereld hebben we een variërend aanbod van enkelbraces voor verschillende soorten activiteiten.

Wanneer een enkelbrace?

Een enkelbrace kan handig zijn wanneer u zoekt voor meer steun bij de enkel. Een brace wordt vaak gebruikt voor enkelinstabiliteit of wanneer u last hebt van andere enkelklachten. Daarnaast kan een brace ook worden gebruikt ter preventie van enkelblessures. Er zijn verschillende soorten enkelbraces, zo is er bijvoorbeeld de NEO G enkelbrace, die zorgt voor wat algemenere ondersteuning en preventie zorgt, en de Enkelbrace Malleo Dynastab, die speciaal is ontwikkeld voor aandoeningen zoals Artrose / Artritis, Peesontsteking en Enkelfracturen.

Het is ook erg van belang dat u de juiste maat selecteerd bij het kiezen van de brace. Zodat uw enkel zo optimaal mogelijk wordt ondersteund. De maat van een enkelbrace bepaald u door de omtrek van de enkel te meten. Per enkelbrace kan dit verschillen, kijk dus altijd goed naar de maatvoeringen.

Naar boven