Sporttape

Wilt u regelmatig bewegen maar heeft u last van lichamelijke klachten? Dan zou sporttape een oplossing kunnen zijn. Deze speciale tape kunt u gebruiken om uw gewrichten te ondersteunen of om pijn te verlichten. Zo kunt u uw lichaam helpen herstellen en u verlicht de pijn. In onze webshop bieden wij een ruim aanbod aan sporttape aan. Alle soorten kunt u op deze pagina bekijken.

   

23 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
23 products found
   

23 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
23 products found

Voor wie is sporttape geschikt?

Sporttape kan eigenlijk door iedereen gebruikt worden. Als u regelmatig sport loopt u meer risico om een blessure op te lopen. Een voorbeeld hiervan is dat u door uw enkel gaat tijdens het hardlopen. U kunt dan sporttape aanbrengen om uw gewrichten te ondersteunen. U voorkomt op deze manier dat u nog eens door uw enkel gaat en het herstel langer duurt. Het is ook mogelijk om de tape vooraf aan te brengen om een blessure te voorkomen. De tape kunt u tevens aanbrengen op andere lichaamsdelen zoals uw polsen, rug en knieën.

Waar kunt u sporttape voor gebruiken?

Sporttape kan niet alleen bij blessures worden gebruikt. De speciale tape kan ook gebruikt worden om de houding te corrigeren, om de pijn te verminderen, om ontstekingen te remmen en om de bloedcirculatie te verbeteren. Deze voordelen zorgen ervoor dat u uw lichaam helpt bij het voorkomen en verbeteren van lichamelijk klachten die kunnen optreden tijdens of na het sporten. Daarnaast helpt de sporttape om uw prestaties te verbeteren. Deze kenmerken maken de sporttape onmisbaar als u veel beweegt of sport.

Diverse soorten sporttape

In onze webshop kunt u diverse soorten sporttape bestellen. Sommige soorten sporttape kunnen voor diverse lichaamsdelen gebruikt worden, terwijl andere soorten specifiek bedoeld zijn voor een lichaamsdeel. U kunt bijvoorbeeld speciale tape kopen voor de schouder, knie of enkel/voet. Meestal is de tape al voorgesneden. De meeste rolletjes tape in ons aanbod zijn 5 meter lang en 5 centimeter breed. De tapes die gemaakt zijn voor een bepaald lichaamsdeel zitten in een doosje. Het tape is hierbij al op maat gesneden zodat u het direct volgens de aanwijzingen kunt aanbrengen. Dit maakt de tape erg gebruikersvriendelijk.

Een veelgebruikt merk is CureTape. Dit merk biedt sporttape aan in diverse kleuren. De eigenschappen zijn voor elke kleur gelijk. CureTape is vrij van latex en anti-allergisch zodat vrijwel iedereen er gebruik van kan maken. De tape is aangenaam voor de huid doordat deze ventilerend is. Uw huid wordt dus niet helemaal afgesloten en u kunt de tape meerdere dagen achter elkaar dragen zonder last te krijgen van irritaties. Wilt u meer weten over een bepaald soort sporttape? U kunt dan telefonisch contact opnemen met onze specialisten. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Andere therapie & ondersteuning producten

Er zijn veel producten te vinden op het gebied van therapie & ondersteuning. Deze helpen u bij het bewegen en ze kunnen klachten verminderen. In ons assortiment kunt u naast sporttape ook fietstrainers, revalidatiehulpmiddelen en middelen voor kou- en warmtetherapie vinden.

Naar boven