Elektrische gordijnrails

Wanneer u minder mobiel bent en u ervaart dat het lastig wordt om bepaalde dingen binnenshuis te gebruiken, zoals bijvoorbeeld uw gordijnen (welke soms lastig bereikbaar zijn) dan zijn elektrische gordijnrails een goede uitkomst om uw zelfstandigheid binnenshuis te vergroten. Deze elektrische gordijnrails geven veel luxe, gemak en comfort.

   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found
   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found

Waarom elektrische gordijnrails aanschaffen?

Alles in en om het huis wordt langzamerhand steeds meer geautomatiseerd. Zo ook de gordijnen. Gordijnen geven privacy en veiligheid in huis, daarnaast hebben ze een bijdrage aan een stijlvol, luxe en warm interieur. Deze wilt u daarom natuurlijk gebruiken zoals het hoort, zonder dat dit eventuele onveilige situaties met zich mee brengt. Doordat daarnaast privacy belangrijk is, ook wanneer u in de avond niet thuis bent, kan er ook een keuze gemaakt worden om een tijdschakelaar als besturing te gebruiken. Dit kan dus erg handig zijn wanneer u niet thuis bent of wanneer u wel eens vergeet de gordijnen dicht of open te doen. Dit kan een gevoel van veiligheid bereiken terwijl u weg bent. Het lijkt namelijk alsof u thuis bent. 

Elektrische gordijnrails zijn eenvoudig te bedienen

De elektrische gordijnrails zijn makkelijk te bedienen door gebruik te maken van de bijgeleverde afstandsbediening. Met deze afstandbediening opent en sluit u uw gordijnen met een druk op de knop. Ook kunt u kiezen voor een draadloze tijdschakelaar om uw gordijnen op gestelde tijden te sluiten en te openen. U kunt hier dagelijks andere tijden instellen. Het is met deze rails mogelijk om de gordijnen in het midden te sluiten of naar 1 kant.
 

Eenvoudig te bevestigen

Deze elektrische gordijnrails worden op maat gemaakt en kunnen zonder een monteur geplaatst worden. Het pakket wordt namelijk compleet geleverd met rails, plafond ophangsysteem, handzender, 60 runners en een uitgebreide handleiding. Naar keuze de tijdschakelaar en het is mogelijk om deze rails met muursteunen te bestellen.

De voordelen van de elektrische gordijnrails op een rijtje:

  • Eenvoudig te monteren
  • Makkelijk te bedienen
  • Laag geluidsniveau
  • Vergroot de zelfstandigheid
  • Elegante uitstraling doordat het gordijn de motor camoufleert
  • Gevoel van veiligheid
  • Slow functie: de motor vertraagd hierbij automatisch bij de eindstops
  • Koppelbaar met een domotica systeem
  • 18 maanden garantie

Domotica

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is de trend van deze tijd. Het is bedoeld om het wonen in uw huis nog comfortabeler te maken. Automatiseringssystemen in huis zorgen namelijk voor een verhoging van gemak, comfort, veiligheid en energiebewustzijn. Alle installaties verbruiken energie, alleen gaan deze systemen bewuster en slimmer om met energie. Daarnaast biedt het veel veiligheid zodat er gedaan kan worden alsof iemand thuis is, zelfs wanneer u op vakantie bent. Een onderdeel van domotica zijn deze elektrische gordijnrails.
 

Worden elektrische gordijnrails vergoedt door uw zorgverzekeraar?

Elektrische gordijnrails worden niet standaard vergoed door uw zorgverzekeraar en wordt voornamelijk gezien als iets wat zelf aangeschaft kan worden wanneer iemand hiervoor kiest. U kunt toch altijd navraag doen bij uw zorgverzekering of gemeente voor de mogelijkheden van een eventuele vergoeding.

De exacte specificaties van de elektrische gordijnrails kunt u per product bekijken in de beschrijving. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. 

Naar boven