TENA Men

TENA Men Speciaal ontworpen voor mannen

 Gratis bezorging vanaf €20,-  100% Discreet verzonden  Deskundig advies

Urineverlies is een probleem waar mannen last van kunnen hebben. Het kan hierbij gaan om nadruppelen of het verliezen van urine door de dag heen. Dit kan leiden tot een ongemakkelijk en onprettig gevoel. Om u hierbij te helpen heeft TENA speciaal voor mannen de TENA Men lijn ontwikkeld. De producten zijn ingedeeld op basis van het absorberend vermogen. U kunt daardoor zowel voor enkele druppeltjes als voor zwaarder urineverlies een passende oplossing vinden.

De varianten van TENA Men

TENA Men biedt incontinentiepads en beschermend ondergoed voor licht tot zwaar urineverlies. Het absorberend vermogen van een variant wordt aangegeven door een level van 0 tot en met 4. Level 0 staat voor licht urineverlies, terwijl level 4 geschikt is voor zwaar urineverlies. Op basis van het level kunt u eenvoudig bepalen welke variant u nodig heeft. Daarnaast biedt TENA for Men broekjes aan die speciaal voor bewegen en sporten ontwikkeld zijn.

Level 0 is bedoeld voor mannen die enkele druppels urine verliezen. Deze variant is het meest dun en valt daardoor ook niet op. Level 1 is geschikt voor mannen die last hebben van licht urineverlies of van nadruppelen. Het absorptievermogen van level 2 is afgestemd op meer urineverlies. Voor zwaarder urineverlies of aandrangincontinentie is level 3 de beste optie. Level 4 is beschermend ondergoed dat bedoeld is voor zwaar urineverlies. Deze variant biedt de meeste bescherming van alle levels en kan daardoor ook ’s nachts gebruikt worden. De Active Fit broekjes zijn gemaakt voor gemiddeld tot zwaar urineverlies. U kunt deze gebruiken tijdens het sporten voor een optimale bescherming.

Eigenschappen van TENA voor mannen

De incontinentiepads met level 0 tot en met 3 hebben een plakstrip zodat deze goed op hun plek blijven zitten. De dikte van de pad neemt toe naarmate het level hoger wordt, maar ze voelen allemaal comfortabel aan en ze zijn discreet. De pads van level 1 tot en met 3 zijn voorzien van een elastieken rand zodat de pad zich naar het lichaam vormt en goed aansluit. Dankzij de Odeur Control worden nare geurtjes geneutraliseerd. Elke pad is individueel verpakt zodat u deze mee kan nemen.

Het beschermende ondergoed met level 4 heeft een sterk absorberende kern waardoor u zich droog blijft voelen. Tevens bent u beschermd tegen doorlekken. Het ademende materiaal voelt comfortabel aan. De Active Fit lijn biedt de meeste bescherming dankzij de zeer absorberende kern en dubbele anti-lekrandjes. Het rekbare materiaal zorgt ervoor dat het ondergoed altijd aansluit. Zo kunt u blijven genieten van het sporten. Beide soorten beschermend ondergoed zijn verkrijgbaar in de maten M en L.

TENA Men uitproberen

Als u twijfelt of TENA Men wel bij u past, dan kunt u eerst het TENA proefpakket bestellen. Door eerst het product uit te proberen kunt u beter bepalen of het u bevalt of niet. Als u tevreden bent kunt u het vervolgens bestellen via onze webwinkel. Naast de TENA Men lijn biedt TENA ook oplossingen tegen urineverlies voor vrouwen aan, zoals TENA Lady, TENA Flex en TENA slips.

Naar boven