Topro Troja

Dé Topro Troja Webshop. Alle Topro rollators op één plek

Met de handzame, lichte Topro Troja rollators bent u zeer mobiel. Deze rollators blinken uit in veiligheid, flexibiliteit en comfort en zijn gemaakt in samenwerking met ergotherapeuten en gebruikers. Deze lichtgewicht rollator is ook zeer gebruiksvriendelijk, met één handbeweging klapt u hem in en hij blijft ingeklapt gewoon staan, dus u zet hem gemakkelijk aan de kant.

Ervaar de ongekende Kwaliteit van een Topro Troja Rollator

In de loop der jaren heeft Topro meerdere producten op de markt gebracht en zicht daarmee een comfortabele positie verschaft op de Nederlandse en Belgische markt. Waar je ook komt, Topro staat bekend om zijn kwaliteit. 

Wat is een rollator?

Een rollator is een loophulpmiddel, speciaal ontwikkeld voor ouderen en mensen die vanwege een lichamelijke beperking mogelijk minder mobiel zijn. Een rollator kan u helpen uw zelfstandigheid te behouden en deze voorkomt dat u valt en zorgt er dus ook voor dat zich veiliger voelt. De eerste rollators werden door Aina Wifalk ontwikkeld. Deze Zweedse wordt nu gezien als pionier op het gebied van ontwikkeling van loophulpmiddelen. Zij was ook degene die de naam “rollatoren” bedacht. Deze naam is afgeleid van het Latijnse werkwoord Rollare.

Drie redenen om te kiezen voor de Topro Troja

- In één eenvoudige beweging inklapbaar en blijft ingeklapt staan
- Degelijkheid en design uit Noorwegen
- Lichtgewicht, stabiel en comfortabel

Deze top-rollator is in de breedte inklapbaar, waardoor hij weinig ruimte inneemt. In ingeklapte toestand blijft deze gewoon staan, waardoor u hem zonder problemen kunt parkeren in bijvoorbeeld de gang of een kast. Daarnaast is hij voorzien van stapsteuntjes (drempelhulp), waarmee u eenvoudig over drempels en stoepjes heen kunt komen. En door het lage gewicht is de rollator gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw auto of met het openbaar vervoer.

Maximale mobiliteit met een Topro Rollator

Deze elegante lichtgewicht rollator van Scandinavisch design biedt u stabiliteit en steun onderweg. Omdat de Topro Troja zo licht is, neemt u hem gemakkelijk mee in auto, trein of vliegtuig. Zelfs in opgevouwen stand kunt u er op steunen en mee rijden. De stapsteuntjes helpen u over drempels en stoepranden. Kortom: met deze rollator bent u zo mobiel als u maar wilt.

Met een Topro Troja rollator heeft u altijd een lichtgewicht rollator

Het zitje van deze mooie, stevige en praktische Topro rollator is bijzonder comfortabel. Ook de remmen werken licht, wat het bedieningsgemak en uiteraard de veiligheid van deze rollator vergroot. Nóg een voordeel van dit type is dat de hoge kwaliteit remkabels slim zijn weggewerkt, zodat ze tijdens het rijden nergens achter kunnen blijven haken. Dit model is bijzonder licht van gewicht en vervaardigd uit aluminium, waardoor het gewicht slechts 7,1 kg is, wat bijzonder licht is.

Topro Troja Classic

De Topro Troja Classic is de eerste rollator die Topro succesvol op de markt heeft gebracht. De Topro Troja Classic was de eerste rollator die ook horizontaal opvouwbaar is en een boodschappennetje heeft dat 10 kg kan dragen. Met recht kunnen we de Topro Troja Classic dan nog steeds omschrijven als een icoon.

Topro Troja 2G

In 2005 wordt de opvolger van de Topro Troja Classic gepresenteerd: de Topro Troja 2G (2G staat voor second generation). In de thuisbasis Noorwegen heeft Topro nog eens goed gekeken naar alle aspecten die een goede rollator maken. De Topro Troja 2G is op de volgende punten aangepast; verbeterde veiligheid, meer comfort en flexibilitiet. Deze verbeteringen zijn mede tot stand gekomen door studies in samenwerking met specialisten zoals ergotherapeuten. De afgelopen jaren is de Topro Troja 2G in verschillende kleuren op de markt gebracht, hierbij een overzicht van de beschikbare kleuren in ons assortiment:

Topro Olympos

De Topro Olympos is de Topro voor mensen die graag over lastige ondergronden rijden zoals gras, grind en zand. De grote voorwielen zorgen ervoor dat de Olympos makkelijker te besturen is op oneffen ondergrond. 

Garantie Topro Troja Rollator

Met trots kunnen we u vermelden dat Topro een garantietermijn van 7 jaar hanteert. De rollators zijn tot die tijd gevrijwaard van fouten en defecten. Schade door slijtage (remblokken, remkabels, wielen, zitting en handgrepen) of verkeerd gebruik vallen hier uiteraard niet onder.

Opties op de Topro rollators

Naast de standaard uitvoering van de Topro rollators zijn er ook verschillende opties beschikbaar die deze rollator nog meer comfort geven. Voorbeelden hiervan zijn tassen, houders voor een bidon, wandelstok, paraplu, lampje, naamplaatje, slot en dienblad.

Wordt een Topro Troja rollator vergoed?

Eenvoudige loophulpmiddelen zoals een rollator, wandelstok of krukken zitten niet in het basispakket van de zorgverzekering. U kunt deze hulpmiddelen zelf kopen. Het is ook mogelijk dat uw zorgverzekeraar deze hulpmiddelen heeft opgenomen in een aanvullende verzekering, dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. 

garantie topro troja

Naar boven