Vitility producten

Vitility productenGroot assortiment vitility producten op één plek

Vitility Producten - makes your life easier

Intro

In de ochtend komen we uit bed, nemen een douche en kleden ons aan. We maken ontbijt en gaan werken. Voor de meeste mensen is dit een moeiteloze dagelijkse routine. Helaas is dit voor veel mensen niet het geval. Ze kunnen niet zelfstandig uit bed komen, of zelfstandig douchen en hebben misschien hulp nodig bij het aankleden. Deze mensen zijn altijd afhankelijk van iemand anders, omdat ze niet bewust zijn van producten die hulp bieden met deze taken. De juiste producten, goed ontworpen, geeft mensen gehinderd met beperkte beweging/kracht hun zelfstandigheid terug. Door weer zelfstandig te kunnen zijn, krijgen deze mensen meer zelfvertrouwen en meer waardigheid. Met de producten van Vitility kunnen deze mensen weer zelfstandig uit bed komen, douchen, aankleden en zelfs ontbijt maken door gebruik te maken van goed doordachte en comfortabele producten.

Over Vitility

Vitility is dé leverancier van producten die het dagelijkse leven makkelijker en aangenamer maken. De producten zijn goed doordacht, comfortabel en hebben een slim design waardoor handelingen eenvoudig én zelfstandig uitgevoerd kunnen worden. Vitility heeft zo’n 300 verschillende producten en is verkrijgbaar in 41 landen. Voor zowel jong en oud, met of zonder medische beperking, Vitility producten zijn binnen een zeer brede doelgroep te gebruiken om dagelijkse activiteiten zoals koken, eten & drinken, douchen en het uitoefenen van een hobby makkelijker te maken.

Producten

Het Vitility assortiment is opgedeeld in verschillende lijnen. Iedere lijn geeft een eigen antwoord op de wensen en behoeften van onze klanten. Naast de basis collectie biedt Vitility twee extra collecties: Specialized en Exclusive. Deze twee collecties zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde dealers waaronder Hulpmiddelwereld. Tot de lijn ‘Specialized’ horen producten die helpen het leven makkelijker te maken van mensen met een (chronische) aandoening en/of beperking. Deze producten zijn alleen verkrijgbaar bij winkels die u van het benodigde advies kunnen voorzien zoals medische speciaalzaken, thuiszorgwinkels, apotheken en zorginstellingen. Tot de lijn ‘Exclusive’ horen producten die exclusiever zijn door extra functionaliteiten, een beter design, meer innovatie en/of omdat ze gekoppeld zijn aan een app. De exclusive-producten zijn alleen bij ‘preferred suppliers’ van Vitility verkrijgbaar.

De Vitility-lijn bestaat uit zes verschillende productgroepen. Elke productgroep heeft zijn eigen kleur en icoontje. Deze worden ook gebruikt op de verpakkingen van de producten. Zo wordt het gemakkelijker om de producten te vinden die u nodig heeft.

Bed & Bath                            Voor een frisse start van de dag.

Kitchen & Dining                  Geniet van het maken en eten van maaltijden.

Household & Living             Thuis van alle gemakken voorzien.

Office & Leisure                    Ga door met het goede werk.

Mobility                                  Om daarheen te gaan waar u maar wilt.

Health & Fitness                   Voel u fit en gezond.

Naar boven