Veiligheidsproducten

   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
5 products found
   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
5 products found

Veiligheidsproducten voor in en om het huis

Mensen willen zich graag veiliger voelen in eigen huis, maar het gebruik van een alarmsysteem vindt men te ingewikkeld, te duur of te lastig om te installeren. Onze veiligheidsproducten werken “stand alone”: ieder product is een alarm op zich. Dat betekent dat er geen compleet systeem nodig is om de producten te kunnen gebruiken. Op deze manier is het voor iedereen eenvoudig en betaalbaar om bezittingen te beschermen en een veilig gevoel te creëren. De producten zijn gemakkelijk en snel te installeren en eenvoudig in het gebruik. Deze veiligheidsproducten zijn ideaal voor gebruik in seniorencomplexen, verzorgingshuizen, huizen, schuren, garages en kleine bedrijven!

Sensor Alarm, Deur/raam Alarm, Glasbreuk Alarm, Deurmat Alarm

Er zijn verschillende opties voor het beveiligen van uw bezittingen en het creëren van meer veiligheid. Zo kunt u met een sensor alarm controleren of er iemand uw huis binnen komt. Als er een beweging wordt gedetecteerd dan gaat er een alarm af. Dit sensor alarm is er in drie verschillende vormen: (1) Als  Sensor Alarm dat eruit ziet als een rookmelder, (2) Als Sensor Alarm in de vorm van een klein kastje en (3) Als Sensor Alarm met Code dat gemakkelijk in en uit te schakelen is door middel van een persoonlijke code. Dit laatste alarm kan het beste bij een ingang of doorgang worden gemonteerd. Alle drie Sensor alarmen hebben tevens een deurbelfunctie, deze kan geselecteerd worden door middel van de bijgeleverde infrarood afstandbediending. Met de volgende alarmen contoleert u of er deuren en/of ramen worden geopend: (1) Het Deur/Raam Alarm, (2) Het Deur/Raam Alarm Luxe met persoonlijke code en vertragingsfunctie en (3) Het Glasbreuk Alarm dat afgaat als beweging (trillen of breken) van het glas wordt gedetecteerd. Met het Deurmat Alarm + Deurbel wordt u gewaarschuwd wanneer iemand uw huis of winkel binnen komt lopen. De alarm functie werkt als iemand op de deurmat stapt en als u overschakelt naar de deurbelfunctie wordt u gewaarschuwd als er bezoekers zijn.

Dummy Camera en Persoonlijk Alarm

U kunt er tevens voor kiezen om omgewenste personen af te schrikken door middel van de volgende hulpmiddelen. (1) De Dummy Camera is een realistisch uitziende bewakingscamera met een knipperend rood lampje. (2) De Dummy Dome Camera ziet eruit als een wakend oog met knipperend rood lampje. (3) De bewegingssensor Lamp wordt ingeschakeld wanneer beweging gedetecteerd wordt. Thuiskomen bij een onverlichte voordeur of een donkere poort is vanaf nu verleden tijd. Niet alleen erg praktisch voor uzelf maar ook om potentiële indringers af te schrikken. (4) Met de veiligheidsstickers laat u zien dat uw huis of pand beveiligd is en het vertoon van deze stickers zal een afschrikkend effect hebben. (5) Het alarm dat u altijd bij u kunt dragen is het persoonlijk Alarm. Deze biedt uitkomst wanneer u onverhoopt in een benarde situatie terecht komt. Zodra de pin uit het alarm wordt getrokken gaat het alarm af om zo belagers af te schrikken en voorbijgangers te alarmeren.

Naar boven