Bed ondersteuning

Wanneer u veel tijd in bed doorbrengt, kunt u veel plezier hebben aan de verschillende bedhulpmiddelen die u vindt op deze pagina. Zo maakt een bedpapegaai het bijvoorbeeld gemakkelijker om overeind te komen en is een bedtafel een praktisch hulpmiddel bij het eten of lezen.

   

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
34 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
34 products found

Een bedtafel maakt het verblijf in bed aangenamer

In onze webwinkel zijn verschillende soorten bedtafels verkrijgbaar. Wanneer u de tafel voornamelijk gebruikt om te eten of drinken, volstaat een platte tafel die over het bed wordt geschoven. Een kantelbaar model daarentegen is juist weer erg praktisch als u van lezen houdt. Dankzij de hogere randen rondom de plank blijft het boek of tijdschrift op zijn plek. Naast bedtafels op poten, hebben tafels op wielen het voordeel dat ze gemakkelijk zijn te verplaatsen. Bovendien zijn ze meestal in hoogte verstelbaar. Wanneer u bedlegerig bent, is de ruimte waarin u de meeste tijd doorbrengt, beperkt. De kans is dan ook groot dat de verveling toeslaat. Bedtafels maken het verblijf in bed een stuk aangenamer. Zo kunnen deze bedhulpmiddelen bijvoorbeeld ook plaats bieden aan een laptop, tablet of mobiele telefoon of u in de gelegenheid stellen om te schrijven of tekenen.

Welk bedhek is het meest geschikt?

Ook bedhekjes zijn bij ons in verschillende soorten verkrijgbaar. Welk type bedhek voor u het meest geschikt is, hangt vooral af van de reden waarvoor u het wilt gebruiken en welk soort bed u heeft, zoals een boxspring of een bed met een spiraal- of lattenbodem.

Bedhek volwassenen

Een bedhek geeft een veilig gevoel dat u niet uit bed kunt vallen, maar biedt ook ondersteuning bij het in of uit bed stappen. Daarvoor kunt ook gebruik maken van een bedsteun of bedbeugel. Dankzij een handzaam formaat en een lichtgewicht uitvoering zijn sommige bedsteunen ook ideaal om mee te nemen op reis.

Bedhulpmiddelen voor meer mobiliteit

Om makkelijker te kunnen bewegen, omhoog te komen of van positie te veranderen in bed is een bedpapegaai of bedgalg een uitstekend hulpmiddel. Het ontwerp dat enigszins op een galg lijkt, bestaat uit een stevige onderkant waarop een verticale met daarboven een horizontale paal is geplaatst. Hieraan zit een driehoekig handvat bevestigd dat u vastpakt om van positie te veranderen. De bedgalg is geschikt voor gebruik in huis en wordt daarnaast vaak gebruikt in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Naar boven