Bedtafels

Bent u bedlegerig of wilt u graag ’s avonds nog lezen in bed? Dan komt een bedtafel goed van pas. Op de tafel kunt u bijvoorbeeld drinken, eten of een boek neerleggen. Dit handige hulpmiddel is verkrijgbaar in meerdere modellen. De meesten daarvan zijn verrijdbaar, maar er zijn ook tafels die u op het bed kunt zetten. Tevens zijn ze veelal verstelbaar en kantelbaar. Dit maakt de tafels erg veelzijdig in gebruik. Op deze pagina kunt u de bedtafels bekijken.

   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
6 products found
   

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
6 products found

De kenmerken van bedtafels

Bij het uitzoeken van een bedleestafel heeft u keuze uit twee varianten, namelijk de gewone bedtafels of de bedtafel op wielen. Een standaard bedtafel is voorzien van vier poten, waarbij de voorste en achterste poten aan beide kanten met elkaar verbonden zijn. Het tafelblad kunt u over een gedeelte van het bed schuiven. Dankzij het ontwerp blijft de tafel goed staan.

Een platte tafel is handig als u in bed wilt eten en drinken. U kunt ook voor een kantelbaar model kiezen zodat u comfortabel kan lezen. De standaard modellen nemen weinig ruimte in beslag. Dat maakt ze erg geschikt om mee te nemen als u op reis gaat.

Een bedtafel op wielen biedt meer mogelijkheden doordat deze meestal in hoogte verstelbaar is. U kunt de tafel dan op verschillende plekken in huis gebruiken. De wieltjes zorgen ervoor dat u de tafel makkelijk aan de kant schuift. Een standaard, kleiner, bedtafeltje zult u over u heen moeten tillen om deze aan de kant te leggen.

Vaak zijn de bladen van de tafels kantelbaar. Sommige modellen hebben een stuk aan de zijkant dat horizontaal blijft. Hier kunt u bijvoorbeeld een beker drinken op zetten terwijl u leest. De meeste bedtafels zijn voorzien van opstaande randjes. Zo kunnen spullen niet van de tafel af rollen of glijden. Een bedtafel kunt u natuurlijk ook op andere plekken gebruiken, zoals op de bank of in een stoel. De bedtafels zijn verkrijgbaar in het zwart of in diverse houtpatronen. U heeft bij het houtpatroon keuze uit lichte en donkere tinten.

De voordelen van een bedtafel

Met een bedleestafel kunt u eenvoudig eten en drinken als u bedlegerig bent. Tevens kunt u zich vermaken door te lezen, te schrijven of te tekenen. Zo gaat u verveling tegen en kunt u zich amuseren met een paar hobby’s. Een bedtafel komt ook goed van pas als u ’s avonds nog wil lezen en het boek neer wilt leggen op een stabiele ondergrond. Doordat de meeste tafels in hoogte verstelbaar zijn kunt u ze tevens gebruiken op andere plekken in huis. U kunt dan bijvoorbeeld op de bank eten en drinken of in een comfortabele stoel een puzzelboekje invullen.

Soorten Bedtafels

De meest betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige bedleestafel is de Aqulia Bedleestafel. Een eenvoudige, maar praktische bedtafel is de verrijdbare bedleestafel waarbij het houten werkblad in verschillende posities kan worden ingesteld. De Bedleestafels die zowel een vast als kantelbaar blad hebben is de Bedleestafel in mahoniekleur. Een luxe leestafel is de Verstelbare Bedleestafel waarbij ook het frame kantelbaar is. Deze bedleestafel past zich daarom ook gemakkelijk aan uw wensen aan.

De kleinere varianten van de leestafel zijn de bedleestafeltjes die over het lichaam gezet worden. Zo is er een houten Bedtafeltje met kantelbaar blad of een lichtgewicht en inklapbaar Bedtafeltje dat gemakkelijk mee op reis genomen kan worden.

Speciale Leestafel

De Over bed-stoel tafel is een leestafel die geschikt is om over een eenpersoonsbed te plaatsen of die over een stoel geplaatst kan worden. Deze over bed-stoel leestafel is zowel in hoogte als in breedte aan te passen en kan gemakkelijk worden weggereden. Weer een ander soort leestafel is het Draaibaar Tafeltje met handvat dat onder een stoel, bank of sta op stoel moet worden geschoven. Door de ergonomische handgreep staat u veilig en gemakkelijk op én u heeft uw spullen bij de hand. 

Een aangename slaapkamer

Een aangename slaapkamer Bent u op zoek naar andere producten voor in de slaapkamer? In ons assortiment vindt u diverse producten om de slaapkamer praktischer en fijner te maken. Hoog laag bedden zorgen ervoor dat u in uw eigen huis kan blijven wonen terwijl u verzorgd wordt. Voor meer comfort en warmte kunt u pantoffels aanschaffen. Bedhekjes ondersteunen u met uit bed komen en voorkomen dat u uit bed valt.

Naar boven