Antislipmatten

Uitglijden in huis kan nare gevolgen hebben. Dit dient uiteraard ten allen tijden voorkomen te worden. U kunt daarbij gebruik maken van antislipmatten. Deze matten bieden de gewenste grip op de plekken waar u dit kunt gebruiken. Bijvoorbeeld op gladde gedeeltes van een laminaatvloer. Naast matten bieden wij andere antislip producten aan, zoals schoenbeschermers, sprays en onderzetters en antislip douche- en badmatten.

   

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
14 products found
   

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
14 products found

Antislipmat voor de vloer

Een antislipmat kunt u op de vloer leggen zodat u niet weg kunt glijden op een gladde vloer. U kunt deze bijvoorbeeld bij uw stoel leggen zodat u meer grip heeft als u op wilt staan. De meeste antislipmatten hebben een rechthoekige vorm. U verkleint zo het risico op vallen op de 'gevaarlijke' punten.

Speciaal voor bijvoorbeeld de trap is er antislip op rol verkrijgbaar. Deze tape kunt u op maat knippen en vervolgens op de treden plakken. Doordat u veel grip heeft op de treden hoeft u niet bang te zijn om weg te glijden en te vallen.

Antislip oplossingen, zoals matten en tape, zorgen ervoor dat u binnenshuis extra zekerheid en vertrouwen heeft en verkleinen het val risico. Werkt u liever niet met een antislipmat of antislip tape? Dan kunt u voor tegelvloeren ook nog altijd kiezen voor een Anti-Slip spray. Dit spuit u op de ondergrond en de vloer is vervolgens meteen te belopen.

Veilig koken, eten en drinken

Kleine antislipmatten komen goed van pas bij het eten koken. U kunt bijvoorbeeld de snijplank of het mes dat u gebruikt op een antislipmat op het aanrecht leggen. De snijplank of het mes kan dan niet wegglijden en voor ongelukken zorgen. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het koken.

Onder de borden en het bestek kunt u een antislip placemat leggen en de onderzetters zijn gemaakt voor glazen en bekers. U kunt deze producten los kopen of in een set. Door deze antislip hulpmiddelen te gebruiken voorkomt u dat borden of glazen van tafel af glijden, kapot vallen of ongelukken veroorzaken.

Een antislip oplossing op maat

Heeft u diverse plekken in huis die u wilt voorzien van antislip? Of kunt u niet altijd een goede oplossing vinden? Dan kunt u het beste voor een antislip rol kiezen. U kunt zelf stukken van deze rol knippen om een oplossing op maat te maken. U kunt bijvoorbeeld gladde deurklinken voorzien van een laagje of u kunt de bodem van een la ermee bedekken. Het is ook mogelijk om een antislipmat voor de vloer te maken of om onderzetters te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos met de rol. De antislip rollen zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en kleuren.

Overige antislip producten

De antislip schoenbeschermers kunt u over uw schoenen aantrekken zodat u veilig in de sneeuw of op gladde oppervlakten kunt lopen. Deze beschermer trekt u eenvoudig over uw eigen schoenen heen, verder hoeft u helemaal niks te doen! Verder zou u ook speciale antislip sokken kunnen aanschaffen. Deze beschikken over een stevige grip laag aan de onderkant zodat u binnenshuis comfortabel maar veilig kunt lopen.

Handige hulpmiddelen voor het huishouden

Wilt u uw huishouden nog veiliger en eenvoudiger maken? Naast antislipmatten kunt u in onze webwinkel ook grijpers, drempelhulpen, huishoudhulpmiddelen en elektrische gordijnrails vinden.

Naar boven