Schoenen & Sokken

Schoenen, we kunnen niet zonder, maar wat als u pijnlijke voeten heeft? Dan bent u gebaat bij een comfortabele schoenen waarmee u zonder pijn kunt lopen. Op deze pagina vindt u diverse dames en heren schoenen en sokken die weldadig zijn voor uw voeten.

   

Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
48 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
48 products found

Schoenen en sokken horen bij elkaar

Wanneer het erg warm is buiten, is de verleiding groot om om zonder sok in uw schoen te stappen. Zolang dat in een open schoen is met voldoende ventilatie kan dat nog wel, maar anders is het vragen om problemen. In een dichte schoen, zweet u veel meer zonder dan met een sok. Als uw voet teveel vocht produceert, kan dat infecties zoals voetschimmel tot gevolg hebben. Het vocht kan immers niet weg. Schoenen en sokken horen dus bij elkaar zowel in de warme als de koude maanden. Dat geldt in nog grotere mate voor mensen die problemen hebben met hun voeten en niet alleen gebaat zijn bij speciaal schoeisel, maar ook bij een sok die rekening houdt met het fysieke ongemak. Daarom vindt u in onze webwinkel de schoen en de sok bij elkaar in een categorie. Beiden leveren ze een essentiële bijdrage aan het welzijn van uw voeten.

Dames en heren schoenen

In ons assortiment zijn zowel comfortabele heren- als dames schoenen verkrijgbaar die uitermate geschikt zijn voor mensen met problemen aan de voeten. De MSF comfortschoen is zacht en uitrekbaar waardoor hij zich vormt naar de voet. De lichtgewicht dames en heren schoenen zijn geschikt voor verschillende aandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan een vergroeiing van de grote teen (hallux valgus)of aan hamer- en knobbeltenen. Ook bij artrose en reuma of pijnlijke ondervoeten bewijzen deze schoenen een goede dienst. Zowel de heren als dames schoenen beschikken over een uitneembare inlegzool die u indien nodig kunt vervangen door een orthopedische steunzool.

Sokken

In onze webwinkel bieden wij verschillende soorten sokken aan die geschikt zijn bij voetproblemen. U kunt ze zowel met als zonder schoen dragen. Compressiesokken of een compressie panty zijn bijvoorbeeld een nuttig hulpmiddel om over zwachtels en bandages te doen. Deze blijven daardoor schoon en droog en bovendien beter op hun plek zitten. Het is ook mogelijk om ze binnenstebuiten onder een bandage te dragen. Diabetessokken zijn gemaakt van bamboe dat tot wel 60% meer vocht kan opnemen dan katoen. Bamboe is hypoallergeen en bovendien een stuk zachter dan katoen. Dat maakt dit type sok ideaal voor een gevoelige huid. Bijzonder aan de diabetessokken van het merk Ecosox is dat zij thermoregulerend zijn. Dit houdt in dat u kunt rekenen op warme voeten in de winter terwijl uw voeten in de zomer juist lekker koel aanvoelen. De super zachter, uitrekbare sokken hebben ook een gunstig effect op de bloedcirculatie. De Anti-slip sok is vooral erg nuttig op een gladde of vochtige vloer in huis. De anti-slip sok is zowel verkrijgbaar voor volwassenen als kinderen.

Naar boven