Stoelen

Een boek lezen, tv kijken, naar muziek luisteren, wat u ook aan het doen bent, als u in een stoel zit, doet u dat graag zo comfortabel en ontspannen mogelijk. Op zoek naar een sta op stoel of relaxfauteuil die garant staat voor hoogwaardig zitcomfort? Dan bent u in onze webwinkel aan het juiste adres.

   

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
44 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
44 products found

Sta op stoel

Wanneer u door fysieke klachten langere tijd per dag in een stoel zit, is een sta op stoel een goede keuze. Heeft u bijvoorbeeld pijnlijke heupen of knieën, dan is opstaan uit een stoel zo makkelijk nog niet. Een stoel die beschikt over een sta op functie kan u daarbij helpen. Deze functie houdt in dat u door middel van een afstandsbediening de zitting omhoog kunt brengen waardoor u voorover kantelt. Dit maakt het vervolgens eenvoudig om op te staan. Omgekeerd kunt u ook gemakkelijker in de stoel gaan zitten. U zet de zitting in de hoogste stand en laat deze weer zakken wanneer u eenmaal zit. Deze stoelen zijn bovendien uitermate stevig waardoor ze niet wegschuiven. Zo kunt u altijd veilig opstaan.

Dit type stoelen zijn gemaakt om te relaxen en u optimaal zitcomfort te bieden. Bovendien beschikken ze vaak over allerlei functies zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om de stoel 360 graden rond te draaien. Dit type stoelen maakt gebruik van 1 tot 3 motoren. Een relaxstoel met 3 motoren kunnen volledig horizontaal worden gepositioneerd waardoor deze net zo gemakkelijk verandert in een comfortabele ligstoel. Ook een sta-op functie behoort bij verschillende relaxfauteuils tot de mogelijkheden.

Stoelleestafel

Met een stoelleestafel maakt u uw zitervaring compleet. Het tafelblad kunt u eenvoudig naast of over uw fauteuil plaatsen. Hierdoor kunt u comfortabel een boek lezen of een kruiswoordpuzzel maken. Ook is er voldoende plek voor een laptop en kan het tafeltje daarnaast prima dienst doen om eten of drinken op te zetten.

Comfortabele stoel op maat

Sta-op stoelen en relaxstoelen kunnen vaak op maat worden gemaakt. Dat garandeert een optimale zitervaring waarin uw lichaam zich volledig kan ontspannen. Verschillende modellen bieden ook de mogelijkheid om volledig horizontaal te liggen. In een dergelijke relaxfauteuil komt u helemaal tot rust en kunt u zelfs even een dutje doen. Om uw stoel op maat te laten maken en te bekijken welke stoel en welke extra opties voor u het meest geschikt zijn, komt onze adviseur graag bij u langs. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken.

De levertijd van onze stoelen

Onze relaxstoelen en sta op stoelen worden bijna altijd op maat voor u gemaakt. Het voordeel hiervan is dat de stoel precies naar uw lengtes wordt gemaakt. Er wordt zo een optimale zitpositie gecreëerd wat ook weer allerlei voordelen heeft. Het nadeel is dat als een stoel op maat wordt gemaakt, dat geldt overal, dat de levertijd vaker een stuk langer is. Dit is ook logisch, want alles moet goed opgemeten worden en op basis van deze maten kan het proces van uw persoonlijke stoel maken beginnen.

Daarom bieden we bij Hulpmiddelwereld tussenopties aan: De Markenzi sta op stoel en de Fitform 574 Vario. De Markenzi is een sta op stoel die we aanbieden in drie maten en een levertijd van 2 - 3 weken heeft. Door de stoel aan te bieden in drie verschillende maten is de stoel wat toegankelijker voor iedereen, kan deze sneller geleverd worden en sluit het toch net wat beter aan bij uw lengtes en postuur dan een standaard, niet op maat gemaakte sta op stoel. 

De Fitform 574 Vario is een relax- en sta op stoel die een levertijd van 2 - 3 dagen heeft. De stoel wordt thuis na aanschaf op maat ingesteld. Hier komt dus wel enig maatwerk bij kijken.

Het verschil tussen de Markenzi en de Fitform 574 Vario is voornamelijk de prijs, de Markenzi is iets goedkoper, en dat er nog altijd aanpasssingen aan de Fitform 574 Vario gedaan kunnen worden. De Fitform 574 Vario is ook sneller leverbaar dan de Markenzi.

Indien u de levertijd u niet uitmaakt, is een op maat gemaakte sta op stoel een geschikte keuze voor u. Indien u graag uw sta op stoel zo snel mogelijk ontvangt dan is de Markenzi of de Fitform 574 Vario een geschikte stoel voor u. Speelt prijs ook een rol? Dan is de Markenzi aan te raden. De Markenzi bieden we aan in de drie maten Markenzi Grande (groot), Markenzi Mezzo (middel) en de Markenzi Picollo (klein).

Heeft u hulp nodig met het vinden van een geschikte sta op stoel? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen welke stoel het meest geschikt is voor u. 

Naar boven