Stoelen

Een boek lezen, tv kijken, naar muziek luisteren, wat u ook aan het doen bent, als u in een stoel zit, doet u dat graag zo comfortabel en ontspannen mogelijk. Op zoek naar een sta op stoel of relaxfauteuil die garant staat voor hoogwaardig zitcomfort? Dan bent u in onze webwinkel aan het juiste adres.

   

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
43 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 43 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
43 products found

Sta op stoel

Wanneer u door fysieke klachten langere tijd per dag in een stoel zit, is een sta op stoel een goede keuze. Heeft u bijvoorbeeld pijnlijke heupen of knieën, dan is opstaan uit een stoel zo makkelijk nog niet. Een stoel die beschikt over een sta op functie kan u daarbij helpen. Deze functie houdt in dat u door middel van een afstandsbediening de zitting omhoog kunt brengen waardoor u voorover kantelt. Dit maakt het vervolgens eenvoudig om op te staan. Omgekeerd kunt u ook gemakkelijker in de stoel gaan zitten. U zet de zitting in de hoogste stand en laat deze weer zakken wanneer u eenmaal zit. Deze stoelen zijn bovendien uitermate stevig waardoor ze niet wegschuiven. Zo kunt u altijd veilig opstaan.

Relaxstoel

Dit type stoelen zijn gemaakt om te relaxen en u optimaal zitcomfort te bieden. Bovendien beschikken ze vaak over allerlei functies zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om de stoel 360 graden rond te draaien. Dit type stoelen maakt gebruik van 1 tot 3 motoren. Een relaxstoel met 3 motoren kunnen volledig horizontaal worden gepositioneerd waardoor deze net zo gemakkelijk verandert in een comfortabele ligstoel. Ook een sta-op functie behoort bij verschillende relaxfauteuils tot de mogelijkheden.

Stoelleestafel

Met een stoelleestafel maakt u uw zitervaring compleet. Het tafelblad kunt u eenvoudig naast of over uw fauteuil plaatsen. Hierdoor kunt u comfortabel een boek lezen of een kruiswoordpuzzel maken. Ook is er voldoende plek voor een laptop en kan het tafeltje daarnaast prima dienst doen om eten of drinken op te zetten.

Comfortabele stoel op maat

Sta-op stoelen en relaxstoelen kunnen vaak op maat worden gemaakt. Dat garandeert een optimale zitervaring waarin uw lichaam zich volledig kan ontspannen. Verschillende modellen bieden ook de mogelijkheid om volledig horizontaal te liggen. In een dergelijke relaxfauteuil komt u helemaal tot rust en kunt u zelfs even een dutje doen. Om uw stoel op maat te laten maken en te bekijken welke stoel en welke extra opties voor u het meest geschikt zijn, komt onze adviseur graag bij u langs. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken.

Naar boven