Zakelijk bestellen bij Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld is in 2009 gestart met een heldere visie. Wij bieden mensen en organisaties de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze een geschikt hulpmiddel aan te schaffen. Binnen drie jaar zijn wij gegroeid tot de grootste online aanbieder van ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) hulpmiddelen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat onze klanten met name waarderen:

✔️ De eenvoud van het online bestellen & snelle levering
✔️ Telefonische bereikbaarheid voor advies
✔️ Mogelijkheid van betalen op rekening (achteraf betalen)
✔️ Uitgebreide assortiment, met meer dan 6.000 scherp geprijsde hulpmiddelen 


Speciaal programma voor Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten en instellingen

Veel ergotherapeuten, fysiotherapeuten en medewerkers van instellingen bestellen via Hulpmiddelwereld producten voor hun cliënten. Om aan deze groeiende vraag te voldoen hebben wij een speciaal programma opgezet. Dit programma biedt de volgende voordelen:

✔️ U bestelt op naam van uw cliënt. Het product en de factuur gaan rechtstreeks naar de cliënt waardoor u geen betalingsrisico loopt.
✔️ Alle aangesloten ergotherapeuten en fysiotherapeuten ontvangen van ons regelmatig een nieuwsbrief met hierin de laatste ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan nieuwe producten, maar ook informatie over vergoedingen door de zorgverzekering.


Ergotherapeuten koffer

Speciaal voor ergotherapeuten hebben wij een demonstratiekoffer samengesteld. Deze koffer bevat enkele handige hulpmiddelen die u kunt demonstreren aan uw cliënten. Deze koffer ontvangt u met een fikse korting. U promoot immers onze hulpmiddelen.Zakelijk bestellen bij Hulpmiddelwereld

Van eenmanszaken tot aan grote zorginstellingen en ziekenhuizen, bij Hulpmiddelwereld kunt u als Nederlands of Belgisch bedrijf eenvoudig een zakelijk account laten aanmaken. Een zakelijk account biedt onder andere de volgende voordelen:

✔️ Eenvoudig en snel online of telefonisch bestellen
✔️ Ruim assortiment met meer dan 6.000 artikelen
✔️ Altijd een (digitale) BTW-factuur 
✔️ Bestel eenvoudig op rekening

Zakelijk account aanmaken? Bel of mail ons nu en wij maken het voor u in orde.

 

T) 02 588 13 01

E) [email protected]

zakelijk bestellen hulpmiddelwereld

Naar boven